reklama

Zakupowe szaleństwo

a ja dzis nastawilam sie na jakies wieksze zakupy a wrocila do domu z tysiacem spinek i gumeczek :-D no i kremik mojemu dziecku musialam kupic bo taki ladny z osiolkiem byl...:-D A sobie to tylko kapcie-japonki takie z froty fundnelam...mam chyba jakas manie na kapcie bo mam ich chyba z 10 par:-p Nie wiem na jaka cholere bo i tak zazwyczaj w jednych chodze:nerd:

reklama
Fredka a może coś z allegro ?
MOTHERCARE PAJACYKI 3 SZT. NOWE KOTKI MISIE 24-36 (307877964) - Aukcje internetowe Allegro
****NOWE PAJACYKI MOTHERCARE 3-PACK***98*(24-36mc) (308753560) - Aukcje internetowe Allegro
PAJACYK PIŻAMKA * 100%BAW * WZORKI WYBÓR * 98 (307438176) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE pajace śpiochy MOTHERCARE 98 Miś nieb OST (308052717) - Aukcje internetowe Allegro

jest spory wybór w rozm 98- co prawda ceny zazwyczaj zabójcze ale mozna i coś tańszego wybrać, ja upolowałąm na jesieni 2 marks&spencer 98 to Karol w nich pływał a teraz zapasik już niewielki został :) ale teraz akurat śpi w piżamie i oczywiście w jego ulubionej pozcyji na karalucha plecy całe gołe, nogi gołe, kołdra kilometr dalej ;)

Ja własnie przymierzam sie do kupna tych co Baska dala linki do aukcji, wczoraj sie usmialam bo kupilam Wojtkowi dwa sweterki w paseczki koszule i bluze i na sweterkach, które sa dobre na Wojtka jest metka 3 years:-) pani wywalila na mnie wielkie gały jak powiedziałam ze Wojtek to jeszcze nie ma dwóch lat:szok:

Baska dzięki, właśnie wczoraj zamówiłam sobie pajace w ulubionym sklepie. Będe je miała na jutro rano.A tak poza tym, nie pamiętam która z Was wystawia torebki na allegro. Niestety maż mi usunał allegrowiczkę przez przypadek z ulubionych i nie mam mozliwości podgladnięcia co tam jest nowego. :(

jak będziesz miała coś nowego to krzycz!!!! właśnie szukam dla siebie jakiejś torebki. Niestety zawsze zajmuje mi to dużo czasu. :-) za dużo........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry