reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baśka zakup wyśmienity!!! a te buty to na jaka porę roku się nadają? Ola ma już buty rozm 23. rany.. właśnie musze kupic nową rozmiarówkę. No i zapomniałam głowa też jej urosła. Wszystkie czapki do wymiany...

Fredka tak jak Mamoot napisała :tak: my mamy 24 kupione :zawstydzona/y: mamy jeszcze 23 bartki ale ledwo wchodzą na cienką skarpetę - jeszcze do noszenia ale muszą być drugie żeby cieplej pod spód w razie czego ubrać...te 24 są sporo za duze ale na miarkach w sklepie (nawet dostaliśmy takie gratis do butów - taka plastikowa rynienka do włożenia nóżki) jak KArol stanie to jak nic wychodzi rozmiar 24, a przecież do lata daleko :-)

Sylwia, nie wiem czy mega, ale są przeceny w rekids 50% - koleżanka nakupiła super ciuszki dla córki. Może dla chłopca będzie coś fajnego?:tak:

Wlasnie -ja tez jak tylko spacerowka przyjdzie biore kumpele pod pache i smigamy na miasto...Musze cos kupic mlodej...Tylko tak sobie mysle ze ona narazie w sumie ma ...ale jakas nowa bluzka,rajstopki zawsze sie przydadza a i moze cos dla siebie wyhacze :-)

Szczerze Wam powiem ze na zakupach typu ciuchy nie bylam od .... listopada conajmniej....

reklama
To udanych połowów ;-)A ja nigdzie się nie wybieram narazie bo w nocy z soboty na niedzielę jedziemy do Szwecji to tam zaszaleję na zakupach:tak:Jakoś tam mi się ciuchy dla dzieci bardziej podobają bo dla mnie już nie bardzo ale ja to wybredny gatunek jestem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry