reklama

Zakupowe szaleństwo

No my też mamy takie skarpeto - kapcie ;-) . Osobiście nie lubie standardowych kapci i chodzimy w wełniakach ;-) i masz świętoł racje z tymi gołymi stópkami . Nie raz już się spotkałam z taką opinią . maluszki jak najdłużej powinny chodzić na "gołych " girkach

reklama
u nas ostatnio jak ciągnie i jest zimno to kapcie, ale jak nie ciągnie to antypoślizgi...
a co do spania jeszcze - generalnie piżamki - bez niczego pod spód, ale mamy dwa pajace 2-3 lata (na allegro można znaleźć takie większe) i jak zimne dni były a Karol przeziębiony (co ostatnio częste :( ) to kłade go w pajacu - bo często sie rozkopuje a w pokoju tez chłodno - kaloryferów nie używamy w ogóle

U nas tez skarpetki z antyposlizgiem albo bose stopy - kapci sie jeszcze do tej pory nie dorobilismy ;-):-) Zreszta my wszyscy tak na bosaka po domu wiec i maly bez wyjatku:-)

A tak z doskoku to dodam, ze od kilku dni ogladam strony z butami dla dzieci (sklepy, internet) i nic mi sie nie podoba :-( Nie wiem czy juz ze mna cos nie tak czy tez raczej z tymi butami dla dzieci.

My mamy wlasnie geoxy i sa bardzo fajne - lekko sie zakladaja i fajnie wygladaja. Mamy tez jedne skorzane bardzo proste i tardycyjne kamaszki ze Scapy ale to takie wiosenno- jesienne. Teraz chcialabym cos na wiosne-lato i jakos ciezko cos fajnego znalezc. Bartki tak sobie mis ie podobaja no i nie maja jeszcze wiosennej kolekcji na necie a ecco tez jakos malo co ma. Ja chyba wybredna jestem bo but to mi musi wpasc w oko i tyle - i jeszcze teraz to chcialabym coj bardziej 'funky' - takie bardziej chlopieco-mlodziezowe a nie tradycyjne dzieciece. Tak jakos mnie naszlo:-) Do lata moze znajde a jak nie to ekologicznie bedzie Julek latal - na bose pietki:-)

Fakt faktem w butach jest maly wybor...Wszystko robia na jedno kopyto...Ja uwoelbiam buty i zawsze strasznie ciezko mi cos kupic...A jak juz znajde to ceny kosmos....Ale na buty to sobie nie zaluje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry