reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja nastepnym razem jak wypatrze jakies buty to najpierw spr.czy na allegro lub ebayu takich nie maja...Bo za moje kozaki troche przeplacilam...I w dodtatku szybko sie rozpruly w srodku...A teraz zeby reklamowac exstra musze do szczecina jechac...a jakos ostatnio mi nie po drodze....:angry:

reklama
co do wyprzedazy, to nie wiem czy odwiedzałyście 5-10-15..ale za 5, 10 zł mozna było pokupowac wiele rzeczy juz na lato:tak:szafa dla Otylki już pełna

ja odwiedzałam ale było przebrane...wypatrzyłam fajny sweter ale Lolo mi zwiał i w końcu nic z tego nie wyszło - bylismy w niedziele w galerii bałtyckiej w gdańsku - olbrzymia galeria mnóswto firmowych sklepów ale trzeba sie tam wybrać na dłużej i najlepiej bez niego bo parę razy mało zawału nie dostaliśmy -- zwiewał, chował się, do schodów ruchomych latał...skończyło się na żakiecie dla mnie i skórzanych trzewikach wiosennych dla niego - takie zwyklaste ale skórzane przecenione z 69 zł na 29!!! grzech było nie wziąć - bardzo mieciutkie i wygodne, sztywna pięta, dobrze dopasowane...

Baśka a w jakim sklepie te butki kupiłaś?? Bo śliczne i jak ta firma tak ogólnie przez dziewczyny zachwalana, to może we Wrocku coś z tej firmy dla Izki znajdę:tak::-)

reklama
Własnie ceny butów sa zabójcze, jak się przelece po sklepach to dam wam znac gdzie sa fajne lub moze nasza krolowa wyprzedazy Rusalaka nam coś podpowie:-);-)

:-D:-D:-Dzapraszam do UK najlepiej w sezonie swiatecznym - gdzie jak juz pisałam obnizki nawet 90%-towe:tak:..tu to nas zaopatruja rodzice:-D

a kozaczki to Klaudia tez ma z deichmana :tak:

Karolkowe butki w deche!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry