reklama

Zakupowe szaleństwo

hm powiem wam ze u nas poki co zadnych gap nie było i mam nadzieje ze nie bedzie...co wiecej zawsze te co dostajemy to sa sliczne i pewnie takie które ja kupiłabym, gdyby mi finansów nie było szkoda:-D

reklama
Ell fajna lampa. Wogóle jest kilka ciekawych- ja sama muszę jakąś zakupić. Ale u mnie było by ciężko bo Madzia by chciała Księżniczki a Matek coś z Kubusiem:confused:No i musiałabym coś neutralnego wybrać- słoneczko albo Snakes:-D

My tez szukamy lampki do pokoju Matiego -Lampka super tylko ze halogenow- a ja nie chce halogenow bo strasznie sie nagrzewa od nich...
nie mam pecia gdzie cos fajnego znalezc
jakbyscie widzialygdzies w necie jakies fajne lampki to dajcie znac

Pati a mi podoba się Lunardo też, zreszta Otylce także, ale granat trochę nie pasuje do naszej koncepcji pokoju.

KasiuDe dziekuję za poprawkę adresu, ale się biedna musisz przez nas leni napracować:tak:

Aniu76 my też szukalismy ze zwykla zarówką, ale obecnie produkuje się większość lamp z zarowka do 60...jak dla mnie jedna zarowka to za mało, a niestety niewielki wybor na rynku jeśli chodzi o lampy dzieciece z 3 zarowkami.

My też mało dostajemy ciuszków. Zresztą lubię Ole ubierać po swojemu. Zawsze z rana szykuje jej ubranka na cały dzień. No i niech któś spróbuje ją przebrać, ma problemy nie na żarty. Niecierpie gdy ktoś ją ubiera w jakieś stare szmatki, a miałam ich trochę. Dostałam od koleżanki i schowałam w najciemniejszy kąt domu. Niestety teściowa je zauważyła i próbowała niektóre rzeczy wykorzystać. Wkurzała mnie pod tym względem na maxa. Do tego stopnia, że je wywaliłam. Nielubię też krytyki. Często słyszę, że Ola nie powinna chodzić w ciągu dnia w dżinsach bo ją uwierają w brzuszek. Guzik prawda. Po to je kupuje, żeby je nosiła.

A co do lampy jest prześliczna. Ja szukam Oli stojącej. Jednak zastanawiam się czy wisząca niebyła by lepsza. A ta jest urocza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry