reklama

Zakupowe szaleństwo

Z dziewczynkami to tragedia :-D:tak: Ja majatek na tą moją psotnice wydaje :-D tata też w nią pcha ma tego tyle że szafy sie uginają :-D
a potem oddaje siostrze męża albo wystawiam na allegro ale takich malutkich dla naszych nowych słoneczek to juz dawno nie mam :no: Ale jak ci sie coś Kasiu spodoba z terażniejszych ubranek Sandry to krzycz ( zostawimy ) :tak: choc ja wiem ze najlepszą przyjemnośc z kupowania ma sie jak można pomacać :-Dto nasze nowe zakupy
:
203995871ai4.jpg

357047g32sax9.jpg
1009673fd6.jpg
1009675ba0.jpg

reklama
O rany jakie cudne ciuszki. MUszę przyznać, że Sandrunia ma z Tobą dobrze. Ja dzisiaj kupiłam Oli czadowe buciki. Obiecuję, że bliżej weekendu wstawie troszkę zdjęć. No i zaszalałam na allegro nowe spodnie, spódniczka i czadowa kurteczka. Już nie mogę się doczekac kiedy przyjdą.
~KAKO~NOWY SUPER PŁASZCZYK-BOMBKA ok.104/110 RED (317228051) - Aukcje internetowe Allegro
rozmiar przykładowy :-)
~KM~NOWOŚĆ! SPÓDNICZKA Z SZELKAMI 4-98/104 KHAK (321674144) - Aukcje internetowe Allegro
~KM~NOWE CUDNE BOJÓWECZKI JEANS GIRL ok.92 BLUE (317300256) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny - ale super ciuszki na dziewuszki!!! jak szukam dla Karola to zawsze zazdroszczę ze dla dziewczynek taki wybór
ja tez wszystkie ciuszki po Lolku pakuję a mamy ich tak duzo że na strychu zaczyna brakować miejsca...co prawda wolałąbym następnym razem kupować dziewczęce, no ale kto wie jak zdecyduje los...w kids mode też zakupiliśmy dżinsy i ogrodniczki - także KArol ubiera się tam gdzie Ola ;)
Ja się rozbujałam z zakupami i jak podsumowałam to mi wyszło że na garderobę Lola to ostatnio (niecałe 2 miesiące) co najmniej 400 zł wydałam - dużo jak dla mnie!!! także na razie mówię sobie stop :) w sumie jesteśmy tak zaopatrzeni że chyba tylko z jedne sandałki na lato (jedne już mamy) i do zimy spokój...no bo ubranka na wyrost - 98 - liczę że i wiosnę i jesień w nich przechodzi, tylko pewnie trzeba będzie buty i kapcie uzupełniać...i w sumie ciuchów ma za dużo - nie znosi - ale tak przyjemnie się kupuje, zwłaszcza te tzw "okazje" których grzech nie kupić :):):)

reklama
Basiu wiem co czujesz. Ja lubię Oli kupować fajne rzeczy.Doszłam jednak do wniosku, że w ten sposób próbuje jej zrewanżować się za brak mojej osoby. Staram się, każdą wolną chwilkę z nią spędzać, jednak to za mało. A co do zakupów, lubie na nią patrzeć jak jest taką małą modelką. Ona jest taka urocza. A niestety rzeczy dla dzieci kuszą i to bardzo. Dobrze, że wybiegam do autobusu z pracy, bo napewno poszłabym do Smyka na kolejne zakupy. A tam to dopiero drożyzna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry