reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kasia ja tez jak bylam w ciazy nie dowierzalam ze dziewczynka :-D
Co wizyte 5 razy pytalam sie mojego gina czy napewno...az chyba sie wkurzyl bo powiedzial"gdybym nie byl pewien to bym nie powiedzial ze to dziewczynka" no i od tego momentu posypaly sie sukienki :-D

Kasia a moze będzie warto sie jakoś dogadać z np Kakaw bo ona całe zestawy super ciuszków po Sandruni sprzedaje :) albo i z inną którąś z naszych mamuś córeczek...

A ja właściwie na razie nic z ciuszków dla maluszka nie kupuję. Szczególnie, że po dzisiejszym usg potwierdziło się, że będzie chłopiec.:-)

Baśka, myslałam kiedys o tym, ale wiesz, moja mama bedzie w swoim żywiole - nie mogę jej tej przyjemności odbierać ;-):-D Za to jak będzie mi potrzebne coś konkretnego, to będę wiedziała do kogo uderzyć:tak:

my cos ostatnio z Adamem intesywnie myslimy o drugim bobasku..obojgu nam znowu właczył sie .."chciec".(jakos tak u nas to falami idzie..i odchodzi..:baffled:ja segreguje ciuszki..pakuje do kartonów te po Klaudii za małe..wymieniamy jej garderobe..a jak chodzimy po sklepach to nieswiadomie gdzies ogladamy malusienkie..szzcegolnie dla chłopca:-D..ach i czesto debatujemy nad imieniem..a teraz jak szykamy mieszkania czy planuejmy powrót do PL..to jakos mówimy dzieci:dry:to dzieci tamto:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry