reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja przyznam, ze tez wole ubierac po swojemu o czym kazdy wie wiec prezentow ciuchowych Julek nie dostaje:-)

Ell lampka fajniutka choc ja chyba malo pomyslna jestem bo nawet mi nie przyszlo do glowy, zeby Julkowi jakias specjalna lampke kupowac. Ma w pokoju 3 lampki ale wszystkie sa normalne a nie dzieciece. Z dzieciecych ma tylko takie przenosne samo ladujace - kupione specjalnie z mysla o nim choc nie powiem ze i dlatego, ze bardzo mi sie podobaly. a wyglada to tak: candeloo. Przy czym dokupilismy jeszcze takie nakladki candela lights i uzywamy tych swiatelek od czasu do czasu sami przy kolacji - sa naprawde fajne:-)

reklama
Cicha lampki prawdziwe cudo :tak::-)

u nas w domy też wszędzie zwykłe lampy, no ale Iza jeszcze nie ma swojego pokoju, na razie śpi i tak ze mną.;-):-)

Cicha lampka super!!!

My tez nie mamy "specjalnych"pod/dla Klaudii

Co do zakupów..kupilismy kilka nowych fatałaszków dla naszej damy..zbieram sie obcykac je..ale chyba juz pochwalimy sie na małej modelce:tak:

A to nasze ostatnie allegrowe zakupy. Część na modelu, a część na... kanapie :-)
Jeszcze nie doszły jedne krótki ogrodniczki i jedne szorty.

A tu zamówiłam koszulkę, a dostałam jeszcze spodenki do kompletu i skarpetki :szok::-)

Mamootku, czadowe ubranka! Uwielbiam dziecięce ogrodniczki:tak:A Wojciaszek wygląda w nowych ubrankach przesłodko!!! Jeśli mogę spytać - to są nowe ciuszki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry