reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baśka świetna ta marynarka z kapturem:tak:
Widzę że szalejecie ostatnio;-)My dopiero przed świętami wybierzemy się na większe zakupy a tak to kupuję na bieżąco jak mi coś potrzeba. Jeśli chodzi o rozmiary to ciuchy na 92 ewentualnie 98 ale to zależy od firmy

Mamoot śliczne ciuszki mi się najbardziej podobają te ostatnie ogrodniczki w paski:tak: ja Izie też kupuję prawie same ogrodniczki, jakoś inne wydaje mi się że ją cisną w brzuszek:sorry2:
Baśka piękne buty te z pierwszych zdjęć i ta bluzka z żyrafą , gdzie ją kupiłaś?

Pati :-D:-D:-D:-D:-D ale latem zabierzesz Noemi na basen?? ;-):-p:-p:-p

Ell piękny parasol, Iza dostała parasol od chrzestnego, ale jest jeszcze za mała mało sobie nim oczu nie powybijała:-D:-D:-D

Irma, no ja właśnie niedawno "odkryłam" ogrodniczki, bo jakoś nigdy nie mogłam w sklepie dobrych kupić. Jak widzisz podpasowały mi. Wojciaszkowi chyba też.:-)

Zamowilismy wreszcie zdjecia Noemi...lada chwila powinny byc1000 szt. :-) Bede miala co pokazywac na zlocie klasowym :-D

Ogolnie chce zrobic Noemi taki album...Od narodzin do....teraz wszystkie najfajniesze fotki wrzucam w osobny ordner i tak co 3-4 miesiace bedziemy wywolywac na bierzaco ,a ja doklejac do albumu ;-)

reklama
Myśle , że to dobry pomysł z tym albumem ......no może nie o aż tylu zdjęciach ale takie najładniejsze przydało by sie mieć do oglądania ( np ze znajomymi , rodzinką .... a w kompie miliony już chyba i na płytkach .... i co z tego ..... jak w albumie pustki dosłownie kilkanaście zdjęc może mamy
:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry