reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzis przyszly fotki...:-)cale 1300 szt.bo zapomialam ,ze osobno zamowilam kilka najswiezszych dla rodzinki :-)

Kakaw no ja tylko wybralam te najladniesze...bo tak by musieli tirem przyjechac a ja bankrut:szok:

reklama
ja tak właśnie wywołuję co kilka miesięcy, no pewnie z 1500 już jest bo mamy prawie 7 pełnych grubych albumów, od urodzenia do listopada 2007, własnie po świetach planuje kolejny rzut :) fajne to bo Karol też lubi sobie pooglądać, najbardziej dziwi się jak ogląda zdjęcia gdzie ma wszystkich 4 dziadków naraz :):):) oczywiscie też wybieram najlepsze biorąc pod uwagę ile tych zdjęć z cyfrówki jet! no ale teraz zamierzam jednak troche mniej tych zdjęc wywoływać - bo pierwsze miesiące wiadomo - każda minka, kazdy ruch...

Zmieniając temat bardz podoba mi się ta parasolka. Ja zapatrzyłam się w szmizjerkę Noemi i zawzięcie szukam takiej dla Oli. Narazie nie mogę nigdzie takiej znależć. Może inaczej, żadnej nie mogę znależć. W smyku aktualnie są, ale brzydkie. Jakieś takie dziwne.

Mi tyle wyszlo fotek bo tak sie ociagalismy i zwlekalismy z oddaniem do wywolania...:baffled: Przygotowalam fotki juz duzooo wczesniej ...No ale najwazniejsze ze juz sa :-)

A jesli moge zapytac ile kosztuje w polsce wywolnie jednego zdjecia? takie 10/15 cm?

Pati, my najczęściej wywołujemy w fotojokerze (jakość dobra, kolory ładne, szybko robią).
Cena 0,35 za szt. Powyżej 70 szt. - 0,33 zł, a powyżej 120 szt. - 0,28 zł. Do tego dochodzi kilka zł stałej opłaty za otwarcie sesji i ewentualnie za wysyłkę pocztą.

reklama
Ja ostanio dopiero wywołałam Mateuszka zdjęcia i już na nowo mam zaległości:baffled:Przez te cyfrówki to na każdym spacerze potrafię 100 zdjęć zrobić:szok:Oczywiście wywołuję jak Wy te najlepsze- ostatnio wywoływałam przez wpfoto i płaciłam 0,33 zł za szt i dostarczyli szybciutko do domku w ładnym opakowaniu i były bardzo fajne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry