reklama

Zakupowe szaleństwo

my na szczescie duzo dostalismy wiec duzo nie kupujemy sami :D
a tutaj wklejam efekt spaceru meza, wyszedl na chwilke i prosze, oto z czym wrocil hihi ;D
bluza.jpg

reklama
a ja dziś zamówiłam sobie na allegro taką koszulkę dla mam karmiących:) - w takich kolorach:)i fasonie:)
83535158
z tym, że na dole jest piesek:) nie żyrafka :)
o taki:):)
81898888_1

Rusalko -sliczne ciuszki, mi tez najbardziej podoba sie kremowy pajacyk...Fajna na koszula, ja tez sie chce zaopatrzyc
Mozesz podac adres gdzie znalazlas???

Agatko- super bluza, fajny spacer zrobil sobie maz:))

Ja zaraz nie wytrzymam i pojde cos kupic unisex dla malucha.Obiecalam sobie ze zaczne jak bede znala plec
ale juz nie moge....

Rusalko, dokladnie jakiejs takiej koszulki szukam! nawet niezla dzisiaj widzialam w sklepie, bo nie mam zadnej rozpinanej,a nam to sie w ogole na lato przydadza rozne rozpinane ciuszki!
jak pomysle, to nic takiego nie mam!ojojoj, beda zakupy!

reklama
Faktycznie trzeba sie bedzie porozgladac za koszulkami i specjalna bielizna. Ja zawsze lubilam takie stonowane kolorki i ostatni znalazlam stronke z bielizna ciazowa ktora mi sie podoba( http://www.bellamaterna.com/ ). W sobote moze wybiore sie na pierwsze probowanie bo widzialam,ze maja ja w jednym z okolicznych sklepow.
A co do ciuchow to przed wyjazdem naprawde potrzebowalam spodni (w styczniu chodzilam z gyzikiem na sznurowke i do polowy rozpietych) wiec przeszlam sie po kilku sklepach i normalnie tragedia. w jednym znalazlam fajowe dzinsy ale cena byla zabojcza 270 euro :o Tak wiec z tej zlosci poszlam do Zary i na wyprzedarzy kupilam o rozmiar wieksze szare welniane spodnie. Wieczorkiem sama podlozylam i za 14 euro mam super spodnie do wiosny. a letnie rzeczy to juz latwiej znalesc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry