Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moje chłopaki noszą czapeczki chętnie i się nie buntują. Stasiowi to sie przydaje coś na osłonę oczek, bo mu słonce mocno przeszkadza.
A ja nie nosze nic od słońca. Bardzo mi się podobają kapelusze, ale mi w nich zawsze za ciepło...
Olga, każda kobietka dba o swoją nienaganna fryzurę, nie? ;-)
Klaudia znowu uwielbia czapki..czapeczki..kapelusiki..i czesto mimo iz jest cieplo- na przekor nie chce sciagnac..ale za to nie lubi spinek i gumek na glowie- chociaz ostatnio pomalu daje sie przekonac;-)
Pati,podpisuję sie pod Kasią.
Powiem Ci, że w tym pierwszym, to przez ułamek sekundy myślałam, że to Ty jesteś na zdjęciu.
A najbardziej mi się podoba ten drugi czarny, a potem drugi fioletowy.
Pati mi najbardziej fioletowy - no i zazdroszcze cycków które pasują do takiego stroju na pewno bedzie ci w nim super, tylko ty nie powinnaś w ogóle w lato schodzić z plaży z twoją ilością strojów
No dzieki za porady.... i kompelemnty ;-)
Baska faktycznie strojow troche mam...ale ja tam mowie ze od przybydku glowa nie boli ;-) A fioletowego jeszcze nie mam