reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Fredka - toc to deltim :) może nie maxi cosi ale masz dobry firmowy fotelik z atestem za 18 zł :) my tez mamy deltima i szczerze mówiąc sprawdzał nam się dłużej - był wygodniejszy niż maxior znajomych...także możesz być z siebie bardzo dumna!!!

i my do dzis mamy deltima- i bylismy z niego bardzo zadowoleni!Klaudia baardzo dlugo w nim jezdzila:tak:

moja siostra schudla...mi wskoczylo 2-3 kg w dupsko i pozamiatane...jak wymnienialysmy sie ..spodnie, spodniczni- nie wchodza w gre:baffled:..ale jestem na diecie :-D

i poszalalam na zakupach -kupilam sobie 3 pary spodni rurek:-)(wszystkie mega dlugie w koncu znalazlam na siebie!:-)czulam sie jak w niebie jak wszystkie swietnie lezaly:-D:-D:-D, 5 bluzeczek- 2 sportowe z nike, i 3 fikusne, ;-) biala spodniczke z wyszywanymi kwiatami, skarpetki, i buty aaai jeansowa spodniczke w oasis
malej pizamke, bluzeczki, spodniczke jeansowa, sukienke

niedlugo na tydzien lecimy do POLSKI!:-D:-D:-D:-D

No Dorcia gratuluje zakupow :-)
Ja wPl.kupilam sobie krem,jakies blyszczyki i bluzke...i kilka ksiazek :-) Za to moj Adam zrobil mi niespodzianke i kupil nowa wypasiona furke :-) Ale chyba jakas pechowa jest bo wczoraj w droche powrotnej zaplacilismy 5 stowek mandatu i o malo sarny nie rozjechalismy ...Chociaz przyjme ze to byl taki maly chrzest bojowy i teraz juz bedzie tylko super jazda :-):-D
Noemi tez zadowolona z nowego auta bo jak ktos stal z nami przy aucie to przytulala sie do auta i mowila "to Emi nowe auto" :-D

reklama
O zapomialam -jeszcze dywan przytachalam do duzego pokoju -taki wlochaty-czarno szary...
Widzialam tez fajnego kwiata tylko szkoda mi bylo 150 zl dac :sorry2: ale teraz zaluje bo kwiat doniuczkowy...pierwszy raz takiego na moje oczy widzialam ;-) niby tylko liscie a z lisci takie trzy kwiaty wychodzily tyle ze caly kwiat od lodyki po preciki czarno-brazowy...jakie niteczki z niego zwisaly i wogole trudno opowiedziec :-D ale juz we wrzsniu bedzie moj ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry