reklama

Zakupowe szaleństwo

Cicha, faktycznie tam mało rzeczy dla dzieci...
Ja jestem za drugą. Pierwsza tez mi się podoba, ale po chwili ta "aplikacja" z jakimś robalem mi sie skojarzyła;-):-D

reklama
Ta druga to byl moj pierwszy wybr i chba przy nim zostane bo mam wrazenie ze jesienia tez jak by pod nia cos wrzucic to bedzie dobrze wygladala.

Pati co d tej Chelsea to moja siostra - studentka - zalowala, ze w jej rozmiarze nie ma. Mnie sie tez bardz podoba tyle, ze jak dla mnie to dla dziewczynek o cemniejszej karnacji a nie mojej bladej Zoski. Ale moze nie mam wyobrazni...?

numer 2- mi sie najbardziej podoba ze wszystkich! sliczny ma kolor i faktycznie pod spod rozne bluzeczki mozna zestawiac! a co do tej w zywym kolorze- wydaje mi sie, ze Zosience takze byloby ladnie -dzieciom to wsyztko pasuje, i we wszystkim wygladaja super...:baffled:wg mnie:-p

mój łup. Kosztował 45 zł z wysyłką. Nic superanckiego ale udało mi się go wylicytować za 18 zł. Wysyłka była droga bo chciałam go dostać kurierem. Obawiałam się zniszczenia przez pocztę.

Załączniki

• DSC00946.jpg
    DSC00946.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00947.jpg
    DSC00947.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 30
Cicha, mi też się wydaje, że w tej co wybrała Pati właśnie Noemi wyglądałaby szałowo:tak:Ala Zosi nr 2 - zdecydowanie:tak:
Fredka, za taką kasę super. Ja fanka Maxi Cosi, więc wiesz;-)

reklama
Fredka - toc to deltim :) może nie maxi cosi ale masz dobry firmowy fotelik z atestem za 18 zł :) my tez mamy deltima i szczerze mówiąc sprawdzał nam się dłużej - był wygodniejszy niż maxior znajomych...także możesz być z siebie bardzo dumna!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry