reklama

Zakupowe szaleństwo

Syla mi te scholla pasuja...Ja najbardziej lubie te tarki na zasadzie"papieru sciernego"...nie lubie tych metalowych ani tych pumexow w kamieniu...No i ostatnio jak bylismy w chorwacji to kumpela sobie na sucho tarla najpierw stopy i powiem Wam ze to calkiem dobry sposob:-)
Ja moze na nastepny tydzien wybiore sie na zakupy...w sumie nawet nie mam planu po co...No brakuja mi legginsy takie 3/4...mam jedne ale chce jeszcze jedne bo dosc szybko sie kulkuja...:baffled: A reszty mam pod dostatkiem w sumie...Oprocz jakis zeli pod prysztnic i peelengow...no i balsam brazujacy z Dove tez musze kupic...Sklepy z butami bede omijac szerokim lukiem...:-D

reklama
a balsam z dove zafarbowal mi moje nowe sliczne koronkowe biale majtoszki:wściekła/y:

aaa i kupilam taka kulke pod pachy co sie uzywa 2 dni na wieczor i rano zmywasz- nic se nie pocisz - i to prawda!- wczoraj do szkoly bieglam i nic..zero potu!
minus- przy pierwszych uzyciach tylko- ponoc:baffled: piecze lekko i swedzi...mnie swedzi jak uzyje..potem gitara..:tak::tak::tak:
potem sprawdze nazwe, bo wyleciala mi calkiem z glowy:sorry2:

buty to mi by sie w sumie przydaly...jakies wlasnie sandalki......takie eleganckie cichobiegi na plaskim....:cool2:
no i szukam leggisow na siebie:wściekła/y:, i chyba poprzestane na 3/4..bo chcialam do kostek dlugie zakonczone koronka czarne...ha! wzielam sobie rozmiar 14..bo dlugie i zjezdzaly mi z d - wygladalam w nich komicznie jak w desach...masakra...reszta byla za krotka...i oddalam

my wczoraj popiszkowalismy...odwiedzili nas znajomi- slynny Duskowy rowiesnik Mareczek vel Majeczek...szalenstwa byly do pozna...:baffled:
a dzis wstepnie umawialismy sie do znajomych na grilla...

Rusałko nic nie pisz na temat grila bo kompa zjem:-). Ostatnio mam ciągle ochotę na pieczone kiełbaski. Mniam mniam..... Życzę udanej zabawy i smacznego:-p.

Fredzia tylko brzuch trzymaj jak bedziesz biegla:shocked2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja se dzis pizglam legginsy 3/4 w kolorze wscieklego rozu i czarne ;-) i bluzeczke... zapomialam o baslamie:dry: i i branzoletke se tez smiglam:cool2:

reklama
a ja kupilam sobie dzis 4 pary sexownych majtoszkow:cool2:
a malej spineczki, gumeczki dupereleczki na wloski

Fredzia- kochana - czeeeeeeeeeeeeekam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry