reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mam kremowa teraz i wiem co to jest......
A ja przelecialam allegro i kanapy takiej nie znalazlam...Syla jak Ci sie rzuci w oko to trzymaj dla mnie linka...
Jak na ceny tu kanap to moze i jest droga w porownbaniu z ikea czy innym tego typu sklepem...Ale z doswiadczenia innych wiem ,ze to kanapy na kilka sezonow...szybko przeciera sie material...robia sie wgnioty itp...moze ikea bardziej trwala ale kanapy to mi sie tam nie pdoobaja w sumie...

Kasia dzieki za linka...obejzalam sobie... Najbardziej pod moj styl jest "Scala"...tyle ze w materiale odpowiednim musialaby byc ;-) Bardzo mi sie podoba obraz z "Viggo" :-D Ciekawe czy bym umiala taki namalowac ;-)

Pati swietna kanapa. I kolor super. Mnie sie wydaje ze cena jest przyzwoita bo wyglada na dobra jakosciowo wiec pewnie z dobrych kilka lat przetrwa dobrze. I cos mi sie wydaje, ze bedzie ciezko znalezc cos takiego taniej....
Ja nie lubie zmieniac mebli wiec w nasz salon zainwestowalismy (mamy dosc klasyczny i ponadczasowy model...tak mysle) i sadze, ze wystarczy nam do starosci :-) Tylko jeszcze jedna czesc dokupie jak sie wiekszej przestrzeni dorobimy.

reklama
Cicha- my postawilismy narazie na tansze meble ze wzgledu na mloda...Te nasze meble w pokoju to szczerze na jaja mi juz ida...ale jak tylko wspominamy ,ze czas na malowanie i zmiany mebli to mloda doslownie tego dnia badz dzien pozniej cos odwali...a to pomaluje markerem czy dlugopisem...a to upacka jedzniem... No i sila rzeczy stwierdzamy ze jeszcze sie "przebiedzimy" az wyrosnie z takich akcji... No ale wymalowac juz czas...w koncu to nie takie wielkie pieniadze...Tyle ,ze pracy troche wymaga...a ostatni raz jak malowalismy to za kilka dni juz byla powklejana w sciany ciastolina..obcalowala sciane blyszczykiem...skakala po oparciu kanapy i w rogu brudno...wiec mimo ze duzy pokoj byl malowany trzeba w sumie jeszcze raz wymalowac...Przyjdzie taki jeden dzien ,ze wezmiemy sie ostro za to...mloda odda sie na caly weekend do dziadkow i bedziemy dzialac... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry