reklama

Zakupowe szaleństwo

Znalazlam wreszcie ta kanape co maja znajomi-jest poprostu MEGA wygodna!!!!! Rahaus - oni maja szary...ja jakby byla bym chetnmie wziela taka mega soczysto-czarna :-) a to tego np.taki fotel... w tym samym kolorze co kanapa oczywiscie ;-) Rahaus
Jeszcze to jest w moim stylu... Rahaus , A gdybym miala ogromna lazienke to chcialabym miec tam taki fotel ;-) Rahaus

reklama
Super ta kanapa!!!!!! Ja tez narazi super drogich mebli nie kupuje bo to się mija z celem, po weekendzie bilans dnia dziura"wystukana młotkiem" tak się tatuś zajmował synkiem, i piękne picasso mazakiem na ścianie całe szczęście ze przed malowaniem, no i przelazł po bejcowanym swieżo stopniu schodów cytuje" bo tak mi się chciało"

Wczoraj pierwszy raz kupilam cos uzywanego na ebayu ... dla mlodej to -ale bez butow ✿REVIEW✿TOPOLINO✿Hose+Pullover 104/110✿FRÜHJAHR✿SOMMER bei eBay.de: Kombinationen (endet 28.02.10 20:03:36 MEZ)

to dla bratanicy
Tom Tailor Jeans + T- Shirt in der Gr. 116 bei eBay.de: Jeans (endet 28.02.10 20:58:15 MEZ)

a to NOWE dla bratanka
C&A schöner Pollunder Gr. 86 ***NEU*** bei eBay.de: (endet 28.02.10 20:20:42 MEZ)

Powiem Wam ze w szoku bylam ile ludzie sa w stanie dac za uzywane ciuchy..Mialam kilka aukcji na oku ale dodajac koszty przesylki to niezbyt bylam zainteresowana ;-)

Ja tez kupuje dzieciom od czasu do czasu ciuchy z drugiej reki..glownie na ebayu i glownie dobrze znane mi marki. Tylko sobie jakos nie potrafie.

A tak wracajac do wczesniejszego tematu, to my jak na razie mielismy chyba sporo szczescia bo jakos nie moge sie skarzyc na pomalowane sciany czy meble. Nie tylko w salonie ale nawet u siebie w pokoju jeszcze nie wyprodukowali wlasnej tapety (a kanape maja jasna). Jak juz rozrabiaja i cos maluja to zazwyczaj siebie nawzajem albo dziergaja samodzielnie tatuaze....szczegolnie mazakami:-)
Zoska coprawda kilka razy zaberala sie do malowania kreda po meblach czy podlodze ale jej przeszlo (no i wybrala szczesliwie odpowiedni srodek..latwoscieralny:-))

Napisalam i zaraz sobie pomyslalam...pewnie pochwalilam w nieodpowiednim momencie....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cicha, może nie będzie tak źle ;-)
Miki bardzo długo nie malował, aż pozostawił zielone łapki na ścianie. Za to Olga, jakby jej nie przypilnować, nie miałaby oporów:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry