reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati te linki sa ogolne wiec butow nie widac...przynajmniej u mnie:-( a swoja droga to zazdroszcze ci tego ze tak latwo potrafisz wybrac. Ja ogladam czasem przez net buty ale zupelnie nie wiem jakie wybrac...mam nadzieje, ze kiedys cos mi wpadnie w oko...wejde i kupie i tyle.
I zupelnie nie wiem co sie bedzie nosic tego lata...klapki? sandalki? plaskie? na obcasie? mocno kryte czy odwrotnie?

Kasia bo szukalam czegos dla mlodej a w CCC czaami mozna wyhaczyc fajne,oryginalne-takie dorosle buty dla dzieci...tak jak te pomaranczowe np. ;-)
No i jedna para butow wiecej to chyba nic strasznego ;-) :-D

Cicha teraz roznosci modne...takie japonki np. Next International Strasznie mi sie one podobaja...albo takie SNOBKA – Sandały Jeffrey Campbell

niestety nie moge wkleic fotki butow co wybralam w CCC bo nie idzie skopiowac zdjecia...

reklama
Pati ale tych pomarańczowych w rozmiarze Noemi to chyba nie kupisz...
ja tez mam dużo butów (w moim mniemaniu dużo, nie porównuję się do Pati:)) ale potem zazwyczaj i tak smigam w sportowych
a japonki mi sie podobają ale ja niestety mam taki jakis paluch duży na bok odstający że u mnie japonki odpadają- żadne mi nie pasują

ja generalnie tez na etapie wiosennych zakupów - ale gównie allegro i nowe odkrycie- szafka.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry