reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati świetne zakupy. Trochę szkoda, że modelka odmówiła pozowania. mam jednak cichą nadzieje, że wkrótce jednak ją zobaczymy w nowych ciuszkach. A żakiecik fajny.ładnemu we wszystkim zawsze ładnie.

reklama
Natalia fajny taki marynarski styl...tez sie czaje na taka tunike w paski na allegro ;-)
Kupolam sobie biale spodenki na lato...takie ciut za posladki:szok::-D:-D:-D:-D bede promowac celullit ;-):-D a mlodej tunike kupilam w 5-10-15 -za chyba 14.90 :-)

Natalia fajny taki marynarski styl...tez sie czaje na taka tunike w paski na allegro ;-)
Kupolam sobie biale spodenki na lato...takie ciut za posladki:szok::-D:-D:-D:-D bede promowac celullit ;-):-D a mlodej tunike kupilam w 5-10-15 -za chyba 14.90 :-)

:szok::szok::szok::szok::szok: ciut za posladki???? looo jezu... a ile to jest 'ciut'? az mnie zestresowalas
ja osttani raz takie cos to krotkie dzinsowe z zary chyba 2 albo 3 lata temu i zle sie czulam.
a teraz zaluje bo dzis jets jeszcze gorzej hahahahahahhahahaha
moze sie odwaze: ale na plazy
jakies japonce, t shirt na stroj kapielowy no i szorciki krociutkie
pomysl ogolnie i typ ciucha uwielbiam, tylko ze za sport sie powinnam wziac... a nie czekolade i czpisy z sosikiem mekykanskim ;))))

no powierdzmy ze poki co lepiej sie czuje w tunice. do kostek hihihihihihihi

Hehehehe-tuniki do kostek :-D
Ja mam takie czarne spodenki i na urlopie w Chorwacji wyskoczylam na impreze w takich ;-) do tego szpile :-D
Cellulit mam na szczescie taki wzgledny...za to jak poslady napne to normalnie dziura na dziurze:szok::-D ale co tam-pokazcie mi taka lub takiego co wcale nie ma.... ooo :shocked2:;-)

Ja ostatnio nie jestem kupujaca tylko sprzedajaca :-D
Sprzedalam juz spacerowke po Noemi,z Baska dobiylysmy utargu na fotelik na rower...
dzis sprzedalam lodziarnie play-doh-mloda sie tym nie bawila wiec bez sensu-kolejna rzecu uzyta z 5 razy...
i puzzle oraz ukladanki drewniane tez sprzedam :-) ciuchy bede w De sprzedawac bo sie lepiej oplaca :-)

Aha przyszedl ten sweterek i spodnie co zamowilam...super-normalnie nowe prawie..nawet sladow uzytkowania nie widac...bede teraz czesciej rozgladac sie za czyms fajnym dla mlodej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry