reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
To dawaj linka do tych kosmetyków Pati
A ja policzyłam w szafie po porządkach ze mam 14 par jeansów hehehe i ciagle kupuje nowe
Teraz szukam jakich fajnych koszulek , bluzy sportowej i dresów no i adidasów takich do fitness

To dawaj linka do tych kosmetyków Pati
A ja policzyłam w szafie po porządkach ze mam 14 par jeansów hehehe i ciagle kupuje nowe
Teraz szukam jakich fajnych koszulek , bluzy sportowej i dresów no i adidasów takich do fitness

Syla ja szukam podobnie + jeansy bo mam tylko dwie pary ..jedne pasujace a jedne jakims cudem z tylka spadajace....tak wiec troche latania po sklepach mnie szuka a tego nie lubie. No i w kwietniu wakacje..wiec letnie rzeczy beda mi szybko potrzebne. Sobie cos tam w sumie od biedy znajde w szafie a dzieciaki przezornie obkupilam na (on line:-))w stanach (maz przywiozl :-)). Tylko buty jakies porzadne wiosenne/letnie by sie przydaly... i to zakup konieczny.

A wgole to zauwazylam, ze styl mi sie jakos 'uproscil' tzn. stawiam na wygode :-)

Pati ja na necie'ebayu kupiuje dzieciakom sporo - glownie swoje ulubione firmy i zawsze te ciuszki wygladaja super. zreszta sama jak sprzedaja to selekcjonuje i wystawiam tylko te z wyzszej polki i w nienagannym stanie. Reszte oddaje.

ja też lubię, jednak mam zawsze problem z ich zakupem. Mam dużo cm w biodrach a mało w pasie. I zawsze jest tak, że jak coś mi wpadnie w oko to mi na pupcię nie pasuje.

reklama
Fredzia a myślisz ze mi łatwo kupić spodnie? wszystkie są przeważnie na długość 102 a ja potrzebuje 110 albo więcej.
Kasia ja pracuje w backoffice wiec strój mamy dowolny, całe szczęście bo nie cierpię spodni z materiału;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry