reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Potrafi już jeździć na dwóch kółkach? Miki w ubiegłym sezonie miał na trzech - może w tym warto przerzucić się na coś bardziej "dorosłego"?

Ja już chyba doktorat na ten temat napiszę, przejrzałam wszyskie i te z puky są chyba najfajniejsze a ceny u tego sprzedająego też. Potrzebuję takiej solidnej a nie chińskiej co po jednym deszczu rdzewieje tak jak nasz rowerek. Rowerek wywalam, kupuje nowy jakis niemiecki solidny najlepiej.

my mamy metalowa, z malymi kolkami, nie rdzewieje i nie popsula sie mimo, ze mamy ja juz zdrowo ponad rok!...
co do rowerka mamy z serii dora dora- tez juz rok mloda na nim smiga i sprawdza sie super!

aja dzis kupilam sobie bielizne(nie ciazowa!:D biala- bawelniana, z koronkowymi rozowymi wstawkami) i buty sportowe (a`la bokserki)reebok

reklama
Oj, i ja muszę sobie buty sportowe kupić.
A na razie kupiliśmy Martuni rowerek w piątek. W zeszłym roku nie chcieliśmy kupować na tych malutkich kółkach, a na większe była za mała, więc śmigała na trzykołowym. A teraz panna szczęśliwa na maxa, wczoraj mi żyć nie dawała, tylko na rower i na rower, a wiatr taki, że mało głów nie urywał. Za to dziś już trochę lepiej, więc przejażdżka zaliczona :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry