reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati ja tez lubię w taki deseń, teraz mam Armani;) od sister ale już na nie usiadłam, normalnie cała ja;)
a dzisiaj zakupiłam kolejne jeansy noooo do kolekcji zal było nie kupić 2 pary rurek w Terranovie dałam 50 dych za obie pary no i jeszcze w Tally Wejl torebeczke dokupilam, chciałam jeszcze" jebki" ale nie było rozmiaru moze sie w weekend uda coś upolować

reklama
Uwielbiam takie ceny :-)
Tu nie ma terranovy...ale telly wejl bardzo kiedys lubilam bo spodnie zawsze mi super lezaly...ale teraz nie ma szalu z tych ich spodniami...juz dawno nic tam nie kupilam...ostatnio moj czarny sweter co sie nim 5 godzin nacieszylam ,-):-D

Kupilam mlodej dzis rolety pomaranczowe co mi dzis nie bedzie sciemy walila ,ze jasno wiec spac nie bedzie :-):-D
A do duzego pokoju poszewki na poduchy na kanape...w kolorze zieleni-takiej swiecacej -lamanej zlotem...a na tym naszyte takie "ala dmuchawce" w kolorze brodowym...Niezbyt mi pasuja ale jakos tak zywiej sie zrobilo :-D i kubki-musialam je miec-wysokie ok15 cm,o srednicy ok.5cm...w bialym kolorze-super sie w nich kawe pije :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry