reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
mam pelno kosmetykow na cellulit...z jakiejs kawy,takie i srake-tak samo na piersi....i nic nie uzywam...jeszcze troche i pewnie date waznosci straci...ale chyba po moim odkryciu na prawym posladku bede musiala zaczac dzialac....Pudrow brazujacych tez mam 3 zamkniete jeszcze-na czarna godzine chyba :-D blyszczykow zawsze kupuje po kilka wiec u mnie nigdy tego za malo-to moge okupowac bo szybko sie koncza :-D cieni mam pod dostattkiem-o elyner bym kupila nowy...bo owszem mam kupiony nowy ale gowno jakies po calosci... tusz mam nowy-od Heleny Rubinstein kupilam...jeszcze Ardeco bardzo lubie i moze sobie kupie..a.le to tak za miesiac bo mam jeszcze od Lancome... zeli do mycia ciala to mam jeszcze na nastepny rok chyba :-D maseczek tez...kremow na dzien tez :-D O jeszcze peeleng dobry do twarzy pryzda sie bo mi sie konczy...

Pati weszłam z wielką ciekawością zobaczyć jakie to buty reklamuje Piotr Rubik i to w dodatku japonki z kółeczkiem na palec, dopiero na stronie zobaczyłam że to nie o nim mowa :-D:-D:-D a buty nawet fajne

dziewczyny a jakie buty teraz nosić do legginsów?? muszą być na obcasie?:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry