reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja sobie dzisiaj zakupiłam 20 krzaczków, stoją na tarasie czekam aż wreszcie przestanie padać bo inaczej to będzie ***** a nie trawnik już mi woda stoi na glinie przed domem;( szlag!!!! i podobno lata nie będzie w tym roku wiec wyruszam w ciepłe kraje, szukam ofert na necie;)

reklama
Sylwia wypluj te słowa dotyczące pogody. Adaś sponsoruje nam rodzinny wyjazd nad morze. Planuje wyjazd w czerwcu. Już się nie mogę doczekać, a Ty tu mi z takimi wieściami wyskakujesz. Akysz, akysz...

a propo`s marzen...to ja dodam, ze mi sie marzylo miec balkon z lazienki... i taras z sypialni- i tak modyfikowalam z p. architekt, co jej sie podobalo... stanelo na moim...ale taniej byloby nowy projekt kupic...no, ale juz nie bede sobie cisnienia podnosci;/...

pogoda w UK sie popsula...pada;/...

A jeszcze nie znalazłam nic konkretnego chce 14 dni samolotem Turcja, Egipt, Bułgaria albo cos w ten deseń, opcja all inclusive babcia nam dorzuca na wyjazd;) byle gdzie byle słońce było ;)

No musimy jakoś te wakacje przebebnić bo przedszkole zamknięte;( i biorę urlop raz ja raz mąż razem będzie tylko tydzień a tak trochę do dziadków poślemy trochę do mojej sis i jakoś przelecą wakacje.

Syla - super plany!

my szykujemy sie na wypad do Pl samochodem..z zatrzymankami po drodze;)...ostatni tydz sierpnia-pierwszy wrzesnia i wyskok w tym czasie nad nasz kochany Baltyk! tak dawno tam nie bylam...

reklama
roznie...od Swinoujscia, ...miedzyzdroje...trzesacz, rewal, niechorze, ostatnio bylismy w mielnie.. itd...do ustki...
My glownie atakujemy zachodnia czesc Baltyku...po prostej od nas;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry