• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

Noja jedyna mania to sa chyba buty...mam duzo par nigdy nie zalozonych...o niektorych to ja nawet zapomialam bo akurat zima byla i nie bylo okazji zalozc a jak robie porzadki to wetyd "oooo ale fajne-zapomialam ze je mam"...albo jak tym razem poprostu nie ma kiedy zalozyc po piepszone slonce olewa nas zimnym deszczem !!!!"... moge ogladac strony z butami cala wiecznosc...ale staram sie tego inikac ,zeby nic nie kupowac :-D ale nie mam jakich takich napadow ze wydam ostatnie pieniadze byle miec...takze zdrowa jeszcze jestem ;-)

Josephine zaprosc mnie ja chetnie przyjade przejzec Ci katy i przezadze Ci zapasy :-)

Sylwia to Bulgaria tak? Hotelik przyjemnie wyglada...Powiedz ile zaplacilas?

reklama
Taaa Bułgaria bo Afryka mnie przeraza z tymi chorobami itp i tam pomimo np 5 gwiazdek latwo trafic na gówniany hotel

A ja po wyczytaniu opinii i obejrzeniu miliona ofert wybrałam to, bo razem z Wojtkiem samolot, allinclusive, zapłace 3500 ze wszytstkim ubezpieczniea itp. Cena za 14 dni

Pati jedziesz?

ja to sobie moge pomarzyc...7 lipca najpozniej sadze - maly wyjdzie na swiat:D

no ja tez nigdy ostatnich pieniedzy nie wydalabym na szmaty..buty itd...no i widze, - potrafie sie przyznac- zauwazyc, ze ostatnio przesadzilam z bluzkami...wiec zdrowa jestem:)..tylko zachlanna ostatnimi czasy:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry