reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
czes dziewczyny :)

pati : ja 2 pary takie mialam i jakis peh nad nimi krazy, obydwie i jedyny pary, ktore do czynienia mialy z plesnia :)
peirwsza: japonki-sandalki srebrnozlote na brazowej skorzanej podeszwie : zostawilam czesc maneli w przeprowadzce u kumpla w pomieszzeniu ogrodowym, plesn je wziela, bo sie 2 lata po nie zglosilam... a druga para : zalozylam tylko przez pare tyg w stanach na wakacjach, czarne kalierowane zary : przepadly... jak wrocilismy to mielismy remont mieszkania, czesc gratow/kartownow F. zniosl do piwnicy... i biorac pod uwage ze nie moge znalezc kilku par butow, to pewnie one tam byly... wiec jak sa w piwnicy tto juz je na 100% szlag trafil... przed wyjazdem do londynnu F. poszedl po swoje kije i buty golfowe no ... i buty do wyrzucenia, wiec moje pewnie spotka podobny los...
a japonki to tylko sandalkowe bo inaczej sie nie trzyamja! nic min sie stopy w ogole nie trzyma... przykre, ale co zrobic.. w ciazy moze mi stopy spuchna to moze sobie cos bez paskow gumek i sznurowek ponosze :)

dobre!!! e tam bede sie butami przejmowala i stopami... raz na pol roku mnie foch zlapie bo nie moge kupic co mi sie podoba, a tak to nie ma tematu!!!! zreszta mam teraz wazniejsze i bardziej paranoidalne problemy z cialem niz stopy!!!!
za mieisac ide do gina sprawdzic, czy mi sie szyjka macicy nie obizyla!!!!! kompletna panika! chcialam cos wyczytac na forum, poradzic sie a tam zonk: dwa rematy : w jednym tylko kropki w drugim trzy posty i nic konkretnego... szlag mnie trafia... kurde wszystkie tu rodzily lub beda rodzic, przypadlosc ponoc wcale nierzadka, a tu jakies tabu chyba, wstyd czy cos!!!??? w ogole oczy mi wypadly jak zobaczylam cisze lub unik tematu... mnie to przekracza... o poronieniach, utratach dziecka sie gada z najmniejszymi szczegolami a wstyd czy nieywrazalnosc by napisac ze sie sciska jak sie kicha... normalnie mam nerwa... musze isc na francuskie forum poczytac... Swoja droga dziwne ze tam mnostwo kobiet z przypadloscia... a u nas : nnniiiiikkkkttt :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry