reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny ktoras z was chyba mieszka w szwajcarii, nie? blakam sie i szukam i nie moge znalezc, a potrzebuje! mam pare waznych pytan i prosbe o porady w sprawie zycia w szwajcarii! pomozcie!

reklama
Ja miałam wczoraj dzień zakupowy, bo zbliża się komunia i trzeba kompletować wszystko. Po wielkich trudach znalazłam sobie kieckę, Madzi kieckę na przebranie i młodemu gajer. Dodatkowo Magdzie wianki, rękawiczki, torebeczki itd. Mam dość tych wszystkich przygotowań...
Josephine chodzi ci o Cichą zapewne więc pisz do niej na priva

Ja miałam wczoraj dzień zakupowy, bo zbliża się komunia i trzeba kompletować wszystko. Po wielkich trudach znalazłam sobie kieckę, Madzi kieckę na przebranie i młodemu gajer. Dodatkowo Magdzie wianki, rękawiczki, torebeczki itd. Mam dość tych wszystkich przygotowań...

ania i pati : dzieki, juz napisalam :) pa!

Ania a Madzia idzie do komunii w sukience czy w takiej szacie komunijnej?

Josephine - a skad wiesz, ze cos sie dzieje? myslalam, ze szyjka macicy czy cos tam ..to obniza sie jedynie w ciazy...zielona jestem, wiec takze niestety nie potrafie pomoc...

no jednorazpowe ubranie sie np.w kurteczke plus jeansy i t-shirt to zaraz 1300 zl...
Plaszcz mieli boski...ale kuzwa 650zl bylo mi drogo...bo nawet nie do konca taki zimowy byl...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry