reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Josephine - a skad wiesz, ze cos sie dzieje? myslalam, ze szyjka macicy czy cos tam ..to obniza sie jedynie w ciazy...zielona jestem, wiec takze niestety nie potrafie pomoc...

Rusia wiem, ze sie obniaza bo poszlam sobie ja palcem poszukac :) no i znalazlam :) a poza tym ciagle chce mi sie siusiu, ide na kibel i wraccam po 5 minutach jak bym nie dokonczyla... czuje sie jak w ciazy!!!! ale w ciazy na 100% nie jestem. najgorsze ze robilam reedukacje poporodowa i myslalam ze bedzie ok, a tu dopiero po 16 m-cach zonk! i pluje sobie w brode bo chcialam miec cesarke na zyczenie ( ze wszytskimi dziecmi), mialam taka mozliwosc bo rodzilam w prywatnym szpitalu. No i mi sie dowidzialo! chcialam silami naturalnymi! i teraz mam ! zaciskanie przy kichaniu :) najgorsze ze latwiej zrobic cesarke na zyczenie, niz operacje podnoszenia jesli nie ejst mocne : 2 czy 3 stopnia.... no nic zobacze co mi ginek powie. ale jeslit o jets opuszczenie to bedzie tylko gorzej... bo samo sie nie podniesie. a przy kazdej ciazy -pewnikiem- sytuacja sie degraduje! a ja chce minimum 3 dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra....

Kurde dlugie paluszki masz albo macica tak nisko ;-):-D Ja sie nie smieje-bron Boze... ;-)
Co tam Ziuta zas kupilas-opowiadaj :-)
Ty ja tak sobie mysllam ,ze ja nie bede do Ciebie jechala tylko mi tam paczke zrob :-D

no wlasnie:D...zycze by to jednak byly dlugie sprytne palce:D

a my kupilismy samochod i na 99%(kwestia teraz paszportu dla malego) jedziemy nim do PL..i myslimy zatrzymac sie we Francji...wiec Josephine miej sie na bacznoisci:D
a powazniej moze cos tam zaplanujemy pozwiedzac....bo zawsze tylko smigniemy przez Francje i wsio..

co mdo zakupow - to mam dosc podobne podejscie i stosunek do ciuchow co Syla...szybko sie nudze..wiec i raczej trzymam sie za kiese;)

Rusia z mondeo bedziecie zadowoleni-to dobre samochody :-) szerokiej drogi i niech Wam sie bryka dobrze sporawuje..a. i wygodne to auto wiec bedzie sie przyjemnie podrozowalo...A ten nowy model kupiliscie czy ten jeszcze starszy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry