reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylka to podejmujesz sie powaznego projektu... Ja bym sobie rade dala z wnetrzem ale ogrod to zupelnie nie dla mnie...milo jest miec fakt ale projekt i pielegnacja stanowczo przerasta moje zdolnosci. Nawet kwiat na balkonie to juz wyczyn.

Pati fajne te oczka wodne...ja strasznie lubie taki proste linie i niemal geometryczne ksztalty (np. nie znosze okraglych basenow w hotelach...masakra...). Zasada ..im prosciej tym lepiej...chyba, ze zupelnie nielad artystyczny.

A wracajac do tematu watku to moje ostatnie zkupy to sklepy budowlane: szafki, farby, kable. Rezultat: wyspa w kuchni i lampy. Korytarz czeka na malowanie...a cale mieszkanie na porzadek ..bo jak na razie straszny chaos i pudla wszedzie. Ale ogolem musze przyznac dosc fajnie sie tu mieszka ...choc zapieralam sie przed przeprowadzka:-)

Cicha dawaj foty!!!!!

I jak miło ze się odezwałaś przywołałam Cie chyba myślami

A co do projektu to nie takie trudne ogolny zarys juz mam tez wlasnie prosty i geometryczny jutro jadę po część krzakow;) i robię casting na pana co mi przekopie i powyrywa chwasty

ja jeszcze bym chciala miec w swoim ogrodzie nawozone piachu z plazy...do tego chociaz maly basen ...a jak nie murowany to dmuchany ;) i dwa drzewa posadzilabym tak zebym mogla hamak zawiesic...najlepiej jakies iglaste.... :-) ohh ja mam wizje na wszystko..ale kasy mi nikt nie chce na to dac :-D w zlych kregach chyba sie obracalam ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry