reklama

Zakupowe szaleństwo

Rusiu fajna sprawa tylko strasznie dużo kasy pochłania bo, pewnych rzeczy nie da sie przewidzieć.

U nas mamy straszną glinę i muszę strasznie dużo ziemi nawieźć a widziałyscie gdzieś ładna dużą piaskownice ogrodową? Ladne hustawki?

reklama
oj i my mamy baardzo gliniasty teren..duzo piachu nawozilismy! ...maz nieraz sie smial, ze Dora lubi cos sobie tam robic i kiedys jako dziecko chcialam polepic na takim obkrecanym czyms.. zart zartami, ale w garazu mi cos takiego zamontuje:D

budowa generalnie to - studnia bez dna...........

nasi znajomi wszystko robia z drewna- sami...normalnie dziela im wychodza...
Mojej przyjaciolki maz dlugo pracuje...ale kazda wolna chwile to wykorzystuje na zglebianie wiedzy w kazdej dziedzinie:-D poczawszy od roslinek...skupowanie dziel...dlubanie w drewnie..robil jakies luki...strzelil cudowna wedzarnie..wymyslil dosc oryginalne rozwizanie na ogrodznie....nie no ten czlowiek ma tyle pasji w sobie...podziwiam go!

moj A tu duzo rzeczy kupil(bo my od dupy strony dzialamy:D..mamy juz np. zestaw obiadowy do ogrodu...badz 3 kosiarki:)..a w srodku jeszcze jestesmy 100 lat za murzynami;/... teraz bedziemy robic ocieplenie, wylewac podlogi, stawiac scianki dzialowe (teraz robia nam kanalizacje? ...nie wiem nawte:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry