reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja chyba zaczne sie odpierdzielac w domu...bo kurde mam z 5 par butow ktore jeszcze ani razu nie zalozylam bo nie bylo kiedy i nawet sie nie zapowiada ze bedzie kiedy... do gotowania np.moje brazowe szpile se rypne jutro :-D

do butów sexi wdzianko i można sprzątać. Tylko dzieci trzeba się pozbyć:-):-):-):-). To dopiero będzie porządek:-):-):-):-):-).

i jak z realizacja dziewczyny?:-)

ja dzis kupilam sobie kosmetyki - kremy na rozstepy mustela i jakis jeszcze- mniej znanej firmy za 12 f...mam nadzieje, ze bedzie ok..bo jak otworzylam to on zbytnio ladnie nie pachnie...a A sie smieje, nie ma pachnac ma byc skuteczny:-p...poki co mustela mnie nie zawiodl!..zuzylam juz 5 tubek:-D...a z Duska na cala ciaze starczylo mi 7
i kupilam dzis A koszuli oryginalne ..i takie tam gadzety w tk max...sam sobie wybieral:happy2:-pod urodziny:-p

i juz mam pomysl jak Duski ur beda wygladaly..ale jeszcze musimy sobie to w glowie poukladac..;-)kilka gadzetow na imprezke juz kupilismy,..

reklama
a my dzis pieszo wybralismy sie do miasta...daleko az tak nie mamy...przez park...ladna pogoda...ale jak wyszlismy o 14 ..wrocilismy o 18...caly czas na nogach...wracalam tip topami doslownie..wszsytko mnie bolaloooo...:O...kolacja ..kapiel i o 19.20 Duska juz spala...

padam..a nic takiedgo nie kupilismy..mlodej 3 nowe bidony/butelki do przedszkola..nowy lunch bag, jakas zabawke do kapieli..., kosmetyki, witaminy, dla malego 2 smoczki kubusie puchatki.., A do noewego samochodu jakies gadzety -kosmetyki.., warzywa owoce, ryby, ...

Jutro/pojutrze jade juz po rzeczy dla siebie do szpitala...bo jak tak licze, ze max 6 tyg mi zostalo..a ja nic..i sny o wylatujacej ze mnie watrobce ...to mnie lekki strach bierze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry