reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja nie lubie torebek takich w sumie na ramie ...tzn.z krotkimi raczkami owszem ale juz na dlugicha paskach nie...a w reke lubie najbardziej..albo przelozona w zgieciu rekiw lokciu ;-)
Kalodsze fajowe :-) Syla a w panterke Ci sie podobaja? widzialam fajne :-)

nie no wymiękam. Mi najbardziej podobają się te do ślubu i w kratkę.
Swoją drogą poszukuje płaszcz przeciwdeszczowy dla Oli i nic ciekawego nie wpadło mi w oko.

Ja tez lubie torebki do reki, na krotszych uszach...ta jednak nie do konca moja...uwielbiam klasyke, ale ten kolor mi jakos srednio do tego fasonu...

Kalosze sa super i bardzo praktyczne ...tu to kazdy (oprocz mnie wciaz) ma..

ja dzis kupilam sobie dwa komplety bielizmy - czarna i zolto-czarna ...i wielki mieciuuuchny recznik :)...a pojechalam za koszulami/pizama:D

te chanela fajne :-) ale cena faktycznie kosmos...ja po wodzie nie chodze wiec mi nie potrzebne kalosze... ja to wole mandat zapalcic i zaparkowac w niedozwolonym niz daleko lazic :-Da tak powaznie to ja chyba w zyciu kaloszy nie mialam:szok:

a te w panterke kiedys mi sie o oczy obily gdzies ale zabij a nie wiem czy na ebay czy na allegro..ale bombowe byly :-)

Rusia a co w tym kolorze nie tak ? toc to zwykly czarny :-D
No i podoba mi sie ze nie musze dac 8,5 tysiaca euro a tylko 20 :-D
kumpela zaraz kazala sobie tez kupic :-)
chcialabym jakies nowe okulary... ale az sie boje lazic szukac-bo to zas wieki mina...
podba mi sie tez ta hermesa torebka :-) i jak jest ubrana...buty ma boskie :-)

Załączniki

• 7e7ac78f175032c604566e76328104db.jpg
    7e7ac78f175032c604566e76328104db.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 38
  • victoria-beckham-shopping-nipples-12.jpg
    victoria-beckham-shopping-nipples-12.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Ale ta Wiktoria chuda... Nie podobają mi się takie szkieletki ;-)
Rusia dawałaś kiedyś zdjęcie Edzi. Widziałam w kolorowym piśmie jak Horodyńska z Malinowską skrytykowały tę kreację - przez te wystające farfocle ;-)
Super te kalosze. Ja mam jedna parę - takie zwykłe. Potrzeba mi było na łażenie z psem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry