reklama

Zakupowe szaleństwo

ja tez szkieletorow nie lubie...ale podoba mi sie styl victorii..i ma duzooo torebek od Hermesa :-D ale te jej niektore buty to kurna takie cudaki ze nie dalabym w niektorych pewnie kroka :-D

reklama
Ja lubię szpilki ale niestety w wysokich już długo nie pochodzę. Po tym moim nieszczesnym złamaniu muszę niestety niższe obcasy kupować. ale strasznie lubię bo wydłużają super nogi. No a ja latam po sklepach i kupuję, kupuję, kupuję ale szkoda że nie ciuchy tylko produkty na imprezę:-)

goraco u Ani;)

ja uwielbiam nogi w szpilkach...obcasikach...ale rzadko kiedy zakladam z przyczyn praktycznych...raz jestem wysoka, mam dlugie nogi, dwa duzo laze i stawiam przede wszystkim na wygode, trzy - jestem w ciazy;/..ale jutro mam party w szkole..no i chyba sie w obcasy wbije..najwyzej sie zabije:D

dam na zamkniety w jakie buty zamierzam sie wbic..bo juz w nich 2 tyg temu smigalam..fakt, ze nogi mi spuchly...i ledwie wrocilam..ale psychicznie czulam sie lekko lepiej;)
a teraz siedze ze wsciekiem..bo moj A chce no i slusznie - teoretycznie- sprzedac naszego citroena xsara...i mi smutno az chce mi sie plakac, bo wczoraj w nocy wystawil i teraz wlasnie kupiec go oglada..a ja powiedzialam A ye jak tu wejdyie to mu powiem, ze auto sie psuje, duzo pali (oczuwiscie to wszystko sciema)...i jest moj:P...no i jak sprzeda, bedzie zaloba ...bo ja go jak czlonka rodziny...no i jak ja Duske zaraz odbiore z przedszkola...bo do szkoly to na bank sie nie dostane...a moze jednak go nie kupi?...trzymajcie kciuki!:d

Otóż właśnie to, Kasia ma rację :tak:
Rusia, pisałaś, że A oglądał inne auto- więc pewnie lada chwila pojawi się nowsze i fajniejsze! Słuchaj się Pati :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry