reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja mimo ze juz dawno sie nie mieszcza-nawet czesc wywalilam...to dzis pedze cos zakupic...ale jakies plaskie chce...plus balerinki i plus japonki :-) no i licze ze jakis stoj kapielowy soboie kupie...chociaz na plazy z pewnoscia mi sie nie przyda.... no i porzadna szafa na buty by sie przydala!!!! :-)

A nie przepraszam jeszcze japonki muszę kupić;) no moje buty sa w wiekszosci tez na obcasach:-) a szafa bedzie jak zrobimy przedpokój na glanc tak jak chce:-) ooo i szorty by mi się przydały fajne

kupilam kilka bluzek,bielizne-tym razem zaszalalam z kolorami :-) dwie pary butow...ale jedne oddam bo jak daje kroka i mam je na gola noge to jakby mi ktos paznokcia zrywal!!!!!
mlodej kupilam fajne koszulki w H&M-takie boxerki-bedzie napewno slodko wygladala :-) kupilam sobie jeszcze takie "korale"-mialy byc na szyje ale beda na reke ;-) Adamowi kupilam t-shirta zeby nie gadal ze on nic nie dostal ;-) o bluze sobie jeszcze kupilam...i chcialam marynarke-byla zajeeeeeeeeeebista,ale czy ja ja bede miala gdzie nosic? mam jedna czarna-raz ubrana....plaszczyk nowy-raz ubrany...wiec ze dosyc droga byla to sobie darowalam...teraz kupuje praktyczne rzeczy ,ktore wiem ze bede nosila... no ty byloby chyba na tyle...

nie czytałam i nie oglądałam niestety...ale kiedyś nadrobię:)
ja na zakupy na razie szlaban choć ostatnio fajne dresowe rybaczki sobie sprawiłam i z jeszcze jedne jakie fajne dresiaki na urlop by mi sie przydały...i strój dwuczęsciowy ale z tym musze się postrzymać bo mam zamiar niebawem kończyc karienie i nie mam pojęcia jak te moje zwisy beda zwisać - pewnie zwine w ruloniki i do stanika:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry