• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja mam prawie wszystkie plaskie bo mi wygodniej (jak sie chodzi glownie na plac zabaw to wybor jest prosty :-)) Kupilabym sobie chetnie buty na takim 2-3 centymetrowym obcasie...ale nic znalezc ciekawego niemoge. Ja ogolnie jakos malo butow kupuje bo ciezko mi sie na jakiekolwiek zdecydowac a jak juz kupie to latam non ctop.
No i zupelnie a to zupelnie nie widze sie w trampkach....a teraz wszyscy w tym lataja:-)

reklama
Ja trampek nie noszę, sportowych butów tez nie. W ogóle lubię mocno odkryte buty. Wszelkie klapki i sandały mile widziane. I przede wszystkim wygodne. :-) A obcas od święta.

Kasia my w necie to ogladalismy...i chyba jeszcze innych z 50 modeli...przed moim wyjazdem do polski...ale jakos tak sie stalo ze zabraklo czasu na wysylke :-D zanim sie zdecydowalismy na cokolwiek ;-)

Dorcia fajny komplecik :-) sama posciel kupilas czy z lozeczkem ?rozkiem? firankami ? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry