reklama

Zakupowe szaleństwo

Jesuuu Ania niezle wycieczki to Twoje dziecko sobie urzadza :O

Ja tez lubilam kupowac sobie rzeczy do szkoly...te wszystkie przybory,zeszyty w twardej okladce :-) i najbardziej na swiecie to kochalam pisac na pierwszej stronie :-D Nigdy nie zapomne mojego piornika z elektronikiem...cala klasa mi zazdroscila...bo w polsce jeszcze nie byloa ja dostalam od wujka z niemczech :-D

reklama
W Ryłko mogę w ciemno brać 36,5, inne różnie bywa- ale na ogół 37, choć i 38 jakieś mam :-)
W jakich butach chodzicie do pracy- o ile któraś z Was musi na sztywniacko? Bo mnie w takich normalnych pantoflach to już szlag trafia, a do sandałów czy klapek jakoś nie mogę się przekonać... no i chyba w końcu kupię normalne pantofle i jakieś takie z odkrytymi palcami chociaż... o ile znajdę coś na minimalnym obcasie :-D Ja to mam zawsze problem z butami do pracy, takich normalnych mam sporo, bo zawsze jak potrzebuję to zaraz znajdę, ale do pracy- masakra. Bo jak ładne, to na wysokiej szpili, a jak na małym obcasie, to jak dla babci, i muszę się nalatać.

Ostatnia edycja:
jejkuu Ania- ja bym umarla! Matek uspokoj sie bo ciotka Dora zaraz urodzi!

Josephine - super, ze zakupy sie udaja!

ja dzis kupilam sobie farbe do wlosow..zamierzam przed wyjsciem na swiat Gracjana zrobic sie na bostwo..wczoraj gimnastykowalam sie i pazurki u nog zrobione! dzis wlosy..i golenie:D

rusia : poczekam a zpaczka przyjdzie, czy sie nie okaze ze rozmiary nie tak, choc powinno byc ok bo jetsem do tej firmy przyzwyczajona, no ale zawsze cos moze koslawie lezec
a za wlosy paznokcie itp podziwiam , ja pod koniec ciazy to juz tylko lezalam i oddychalam :) ograniczalam sie do prysznica i i kremow ciazowych a depilacja : zmusilam sie tuz przed i myslalam ze urodze w trakcie :)

Kasia ja do pracy moge się ubierac jak mi sie podoba:-) wiec w zaleznosci od humoru. Dzisiaj np mam takie spodnie z krokiem na kolanach alladynki o długosci 3/4 czarne, koszulka na ramiaczkach i japonki;:-)

reklama
A ja niecierpie sportowych sandałów:-)
Mam raczej odklejone pomysły szczególnie latem.
A moda z jakich marek odziezowych podoba Wam się najbardziej ? na zasadzie ze jak wejdziecie do tego sklepu to wiecie ze zawsze uda sie tam kupic coś fajnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry