reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja na razie do pracy nie chodzę więc rzadko się maluję, mam taki złotawy cień w pojemniczku z aplikatorem to jak co na szybko pomaluję i już, a tak na co dzień to tylko maskara :)

To po kolei :-D
Emu buty kupic chce mlodej ale tak na od czasu do czasu bo wiem ze koszlawia sie :-D od tak zeby odpicowac mloda "na kozaka" z okularami muchami :-D

Tusz mialam zloty wcentki...tego jeszcze nie mialam...ale szczerze bardziej podpasowal mi caly zloty "lash Quinn"...a teraz jestem fanka od Ardeco...polowe tanszy i jak dla mnie super...czarne opakowanie ze srebrna nakretka...

Cienie polecam takie : kiedys Rusia polecila i jestem ich fanka :-) mam palete juz dwa lata :-) swietnie sie trzymaja i wybor kolorystyczny na wypasie...a i konsystecja bardzo dobra...nie wspomne juz o cenie... i moje funfele sobie tez chwala :-) Non stop odkrywam jakis kolor ktorego wczesniej jakos unikalam-a potem aokazalo sie ze fajowy :-) wyprzedaż *RUBY ROSE* 88 KOLORÓW TYLKO 19.99 (1206565183) - Aukcje internetowe Allegro

i polecam ta stronke z makijazami :-) http://www.snobka.pl/dzial/263

Urwalo mi polowe tekstu... wrrrrr

no tow iec tak kupic mialam kurtke i spodnie przeciwdesczowe dla Ptychy do przedszkola ale nie kupilam bo nie bylo...jej rozmiarow...

a przytachalam dla niej: kurtke na zime,czapke ,szalik...dwie pary legginsow takich jakby z welny(ecri i czarne)bluze,spodnie na sport,siwy rozpinany na guziczki sweterek i dwa paski :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry