reklama

Zakupowe szaleństwo

a ja wczorarj przez wizyte mieszkania, ktorej pan agent laskawie nie odwolal( cham nawet nie zadzwonil, z enie moze przyjsc i czekalam jak drag jakis pol godziny...) nie zdazylam pojechac dpo centrum po prezent dla F. na 31-e urodziny :)
no i efekt jest taki, ze dzis mi wstyyyd... na szybko pobieglam do pobliskiego sklepu i kupoilam mu... SWETER. wszytsko byloby ok, gdyby nie fakt, ze :
-miesiac temu gora mu wygarnelam, ze ma full swetrow ( to juz jest choroba, chyba z pati o tych sweterkach pislalysmy niedawno hehe) zwlaszcza, ze do pracy moze je nosic tylko w piatki. no a teraz mu kupilam sweter ( bo nie bylo nic innego poza skurzanymi kurtkami : ma 2 i nosi raz w roku) i jeansami i szalami...
- drugi powod : sobie przytargalam mimo braku urodzin 2 stylowe swtereki... oczywiscie pozniej te fanty sama przed soba schowalam gleboko w szafie. ale nie zaluje, bo naparwde mi "wpadly w oko" a u mnie z ciuchem to rzadkie. jeden i ten freda sa takie z latami na lokciach, na starodawne a moj drugi jest krociutki rozowy ze stylowymi 70's guzikami

a dzis ide jeszcze F. dokupic ksiazke. bo nie mam innego pomyslu... wczoraj mialam jeccha po podrozny odtwarzacz dvd ale to daleko,a dzis na dodatek nie ma niani wiec z mlodym nie ma opcji...

reklama
mialam ponownie wlasnie pisac o cieniach ruby rose- nie ma lepszych!;)...a mam od zajechania i ciut ciut orznych...i nie przebija tych:P...no i cenowo - tanie i bdb!
ja jestem po kursie kosmetycznym - wizazu ...Syla moge sluzyc rada;)
a w butach Emu to ja sobie smigam rano do przedszkola;)
z tuszy wierzcie mi nie ma lepszego:D yves saint laurent !!! drogi ..pozwalam sobie raz na jakis czas na niego...ale naprawde warto!...na bezclowym kupie teraz sobie 17 f...normalnie 22
maluje sie codziennie..uzaleznienie..niestety;/;)

strone wczensiej wklejalam na styl emu...zerknij na poprzednia...
a ruby rose- - my kiedys sprzedawalismy je- mielismy hurtownie kosmetyczna ..wlasna firme i pozniej wlasne kosmetyki - ale Pati znalazla je tez w necie..wiec kupisz bez problemu;)

o kurcze, ale tych kolorow!!!! rozejrze sie, moze znajde tutaj
a buty superowskie sa! i sa w sprzedazy tutaj :)

a mi maly wstal wczesniej (13h30) wiec sie biegiem zmotywowalam i pojechalam jednak do tego centrum h.
na urodziny mojemu F; dokupilam ksiazke i ten odtwarzacz dvd, tylko z 2 modeli musialam wziac z mniejszym ekranem 17,8, bo wiekszego nie mieli, a dowiaza w pon. A w pon. to juz bedzie po urodzinach :)
wstapilam jeszcze do toysa i malemu sie skapnela koparka i lego duplo taka duza stadnina ( tera zma szal na koniki i auta) ale lego to nie ma dobrze, nie dostanie dzis, tylko na mikolaja dopiero :) i mam nadzieje, ze mama wytrzyma, bo w zeszlym roku czes prezentow gwiazdkowych odpakowywalam w listopadzie-grudniu ehehhee

a z sieci fnac eveil&jeux puzzle dla 2 latka zawod do polaczenia z przyrzadzeniem:przedmiotem. fajne, np. nauczycielka+ tablica, malarz+paleta
czy u was jest ta siec fnac dla dzieci? oni maja super pomysly i duzo tworczych a nie tylko plastiki.

a najlepsze ( ze jako maly ma szal na zwierzaki) pojechalam do zabawkowych po puche zwierzatek i o nich... zapomnialam! bede musiala wrocic bo zwierzatka schleich wykoncza nam budzet ...

Do widze Ty jak zawsze szalejesz :-D
co do sieci sklepow to u nas nie ma tego... a zwierzatka u nas tez na topie...szczegolnie konie... i tez mloda dostala ode mnie puche ze zwierzatkami z toysa :-) ona tez lubi te konie co pojedynczo maja po 7-15 euro sztuka..ale kupuje od czasu do czasu bo to kurde drogi interes :-D i lepeije kupic w zestawie :-)

reklama
u nas duze konie tez po 7 i maly juz raz by mi go zgubil a drugi raz by mu jakis dzieciak w parku zabral :) ale ciesze sie ze go kupilam bo normalnie kon najlepszy funfel, wszedzie go ze soba targa, nawet spac :)
u nas male po 4euro sa, a najlepsze ze w polsce moi rodzice mu kupili serie malych (farme) i kosztowaly ...15 zl sztuka!!!! przesada! w ogole jak poszlam do carrefoura i zobaczylam polskie ceny to sie wk***am !
a przy okazji wybiore sie po puszke do toysa dzikich zwierzat

PS. doszedl poczta prezent od tesciow dla F. - ... SWETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 lata temu sweter chevignon, w zeszlym roku wyslali sweter guess by marciano; w tym roku pepe jeans... ciekawe jaki za rok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry