reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mamoot my mamy taki wypaśny sklep dzieciowy gdzie różne takie firmy czapkowe są więc nie doradzę....a zwykłą taką jeszcze kupiłam w hurtowni ciuchowej a Karol najbardziej lubi jednak taką cienką sztruksową z daszkiem bodajże z Maji - fajna firma czapkowa często ją kupujemy taka jest Karola ulubiona czapka FPH Maja
nie da się linka z konkretną czapą podac ale to ostatnia na pierwszej stronie wiosny

Kasiu, no więc u nas też króluje kaptrur, ale teraz, jak Wojtek jest przeziębiony, to przydałoby się coś szczelniej opatulające.

Dzięki dziewczyny za rady. Musze skoczyć do H&M i zobaczę co mają. Pati, ja lubię paseczki :-)
Baśka, fajne te czapeczki Maji. A gdyby nie to, że czapki trzeba merzyć, to bym Cię poprosiła o kupienie jakiejś dla Wojtka w Waszym wypaśnym sklepie :-)

Josephine, Dzięki. Jakoś druga połowa kwietnia.

Pati świetne zakupy!
ja jestem fanką kupowania czapek. Nic tak mi nie sprawia frajdy jak szukanie unikatowych modeli. Uwielbiam poprostu to robić. Ola zawsze miała ich w bród. na dzień dzisiejszy we wszystkich śmiga Ala a ja znowu rozglądam się za nowymi dla Oli. Tak po cichu się przyznam, że na zimę ma ich zawsze z 5. :) Wiem, wiem, że to przegięcie ale kazdy ma na jakimś punkcie hopla.

VE1-yzw-0606-99__default__1.jpgZamowilam sobie plaszcz :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry