reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja tam kosmetyki i ciuszki DLA DZIECI :) i zabawki. a o samochodach to w ogole nie mysle... maja sprawnie jezdzic i miec miejsce na fotelik. jak kupowalismy nasz to wyslalam freda zeby sam wybral... mial tylko wziac taki co ma miejsca sporo i sprawdzic wyniki tetsow na szok - dobra karoseria... nawet kolor nie wiedzialam jakim przyjedzie :)
a poprzednika obecnego samochodu, jak juz pisalam kieyds pâti : pewnego dnia po rozdzieleniu sie z mezem na aprkingu i rozladowanym telefonem szukalama meza i auta, pan chcial mi pomoc, tylko ja nie znalam ani marki, ani modelu. wiec szukalismy "srebrnego" :)

wieczorny spaer do marketu zakonczyl sie milymi zakupami :

2 ksiazeczki ukochanego oui oui i jedna "do czego sluzy noc" + ciepla pizamka velourkowa dla pierworodnego, troche kosmetykow dla meza a sobie maseczke, balsam do ust kokosowy taki w pudeleczku na palec i balsam do ciala mangue firmy monorpix ( tutejszy supermarket ale taki bardziej luksusowy): zrobili nowa serie, troche sciagawka z design the body shop, za niewielkie pienaidze - zobaczymy w praniu jak to sie spisuje hehehehe
do tego jeszcze zele pod prysznic, mydelka petit olivier i petit marseilleux - tansze niz occitane en provence a zapach sliczny ( no moze occitane jednak lepszy standard ale nie tylko tym mozna zyc...), plyn do kapieli itp.

no i spozywczak obowiazkowo, bo tam sprzedaja meza ulubione sery na wage... 20min w ta i 20 spowrtorem ale ma :)

No ja wczoraj też zakupy w drogerii;) żele pod prysznic, cała seria, płyn do kąpieli, maseczki, kredki do oczu, masło do ciała, pilniczki, pumeksy, peelingi, i Wojtkowi kupiłam fajna czapke sam wybrał;) szukam jeszcze fajnych rękawiczek dziecięcych takich na teraz.

no wlasnie nie mam pomyslu ..;/...moze a`la oficerki?...cos co bedzie pasowalo do legginsow ;) dopasowane do kolan...sama nie wiem...i kolor moze tym razem jakies szare?...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry