reklama

Zakupowe szaleństwo

no to faktycznie pati lepiej bym ci podeslala bo u mnie lakiery to stoja az do zgestnienia a cienie... otowrzysz pudelko i sie wykruszaja :)
dam znac jak bede miec cos na zbyciu, przed przeprowadzka zrobilam radykalna czystke skoro i tak juz sie prawie nie maluje
a w ogole to jeszcze przed przeprowadzka tata byl u nas w pazdzierniku i co sie jawnie nie sypalo to dalam mu zeby dal kuzynkom 8 i 12 lat ktore... za bardzo sie malowac nie moga ale coz... hehehe
cieszyly sie jak nic ;) ciekawe tylko jak ciocia... hyhy

jezu tak sobie mysle... ile ty tego cholerstwa musisz miec jak masz cale palety kolorow... chcialabym zobaczyc twoja kosmetyczke :) albo zeby F. zobaczyl
nagle stwierdzil by ze jedak jestem rozsadna w zakupach :) hihihihihiihihihihi

reklama
nie mam wcale tak duzo...mam dwie palety -poprostu mam wybor :-) ale nie jakos tak ze oczy z orbit wypadaja i ludzie klepia sie po czole...niektorych kolorow wcale nie uzywam bo mi nie pasuja...a jak kupuje palete nie moge powiedziec ciebie biore,ciebie tez a ty wystap... ;)

hahahahaha usmilam sie z "ty wystap" i po proporcjonalny zwrot kosztow :)
ja z kosmetykow makijazowych jedyny rozboj i to az do nieprzyzwoitosci to ilosci blyszczykow kolorowych naturalnych a od 2 lat tez szmionek normalnych... tez nigdy nie zuzywam do konca ... i zawsze sie zastanawiam ile takie g***o ma waznosci... kiedys mialam fajny rzeczowy artykul a datach waznosci roznych kosmetykow i go posialam !!!!!

oglaszam, ze jestem uzalezniona od zakupow;/....poszalalam ostatnio ...3 pary spodni- jeany rurki, 2 alladyny-leginsy, zakiecik 3/4 rekaw, spodenki, sweterek zapinany, sukienke panterke,
z cieni m.a.c, suuper no i ruby rose-polecam!puder loreal, perfumy avon, pomadki avon, buty kozaki diesel..no wiecej nie pamietam, ale codziennie wracam z siatami zakupow..urobiona jak po jakiejs ciezkiej pracy i wczoraj musialam to odesopac i jak polozylam sie o 18.40 wstalam przed 8:P

wystawilam kilka rzeczy na allegro...a nowosci obcykane na dniach bede wystawiala

no nie źle Rusia ... zazdroszczę :-)
u nas plan naprawczy :-) bo za dużo szło nam kasy, o wiele za dużo .... a ja tak kocham zakupy :-)
ale jesli możesz wstaw prosze link do Twoich aukcji :-)

rusia : ni niezle! ale tutaj chyba wsyztskie choruja na zakupy hehehhehehe :) inaczej by nam watek wymarl a ma sie calkiem dobrze :)
ale zaszalalas Looo... a czemu ty to wystawiasz na allegro - odsprzedajesz dla zarobku ????
ja jestem ciekawa bardzo kozaczkow diesel, B. lubie to frime
wlasnie czekam na przesylke moich bialych wiosennych adidaskow :)

a mlody dzis dostal kalosze na wiosenne deszcze :)

pati wyslij mi swoj adres na pw, znalazlam cos co umknelo kuzynkom ;)

ps. pierwszy raz w zyciu zrobilam dzis ciasto czekoladowe :) takie typowy brownie :) udalo sie!!! sama w to nie wierze hehe ;)

reklama
maz, hmmm rozgrzeszyl siebie, bo kupil sobie buty w cenie moich zakupow...no i pozniej rylismy sie oboje, ze mamy oszczedzac, bo budowa -hahaha
a juz farby do malowania tu mieszkania kupione- nabieraja mocy urzedowej:P..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry