reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a no 7-i tak sie ograniczalam bardzo :-D a cienie widze dwa razy-i slzsznie bo kupilam jedna paletke taka gdzie 8 kolorow jest i jeden taki pojedynczy...i jeszcze ozdoby kupilam na paznokcie-delikatne kamyki...ale to tak na jeden palec ;) i piierscien kupilam i branzoletke...no i troche ciuchow i bielizne-zapomialam nadmienic :-D Adam powiedzial ze jak ten pierscien zaloze to on ze mna nie wychodzi :-D a mi sie on poodba...jest w sumie ogomny-jak lubie ;) w ksztalcie pajaka,a zamiast dupska ma pajak takie big czerwone oczko ;) w h&m kupilam-widocznie nie jednej mi sie pdoobal bo byl ostatni :-D ;)

a ja troche zmienie temat, nie zakupy a prezenty
maz chcial mi podoarwoac cos bardziej oryginalnego niz klasyczny perfum i zaszalal po calosci, zmaaost choc czarna maskare czy cos pojawil sie z ... pudrem w kompakcie YSL :)
bylam przekonana ze niedobry odcien, ze co go naszlo... pobieglam dzis do sephory i marionnaud po rade (mowie wrazie co wymienie na inny odcien, myslalam na ciemniejszy...) i obie panie z 4 mozliwych w gamie z serduchem odcieni poradzily mi ... DOKLADNIE TEN KTORY WZIAL F. !!!!!! jezu... az mi glupio bylo... przed sama soba hyhy
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
naleza dzis sie mu przeprosiny... juz nigdy nic nie powiem na jego prezenty hehe :)

Widzisz maz cie lepiej zna niz ty siebie....

a mi sie przypomialo ze jeszcze sobie buty kupilam typu emu w kolorze brazu i dla mlodej spodnie z cienkiego materialu w kolorze kremowym ...zlamanym zlotem i do tego pasek cienki tez zloty-warkocz... ;)))

mojego meza to ja chyba powinnam sie zaczac bac...:szok: hahahha :)

pati : zapomnialam ze juz mi kiedys tlumaczylas co to sa buty emu i znow chcialam zapytac :) ale jestem na czasie hehe
ale 7 lakierow i kilka cieni??? bosz???? ja mam niezuzyte do polowy lakiery od lat... a cienie to musze wyrzucac bo "plwoieja' az do kruszenia, ejszcze mi sie zadnego nie zdazylo zuzyc do konca i sobie nie wyobrazam jak mozna zuzyc kilakanasice opakowxan cieni w jednym okresie ( powiedzmy rok!!!) to jets dla mnie nie do pojecia
za to balsamy zele kremy owszem - z ilosci dowolonej ;)
a ja jeszcze zapomnialam ze dostalam tez na moj powort z Pl -wlasnie mowiac o kosmetykach- taki zestaw jak occitane de provence ale konkurencyjnej firmy nie mam jej w Pl - o zapachu kwiata pomaranczy ( nie pomaranczy!!!)
sok z tego dodaje sie we francji do nalesnikow... hehehe
jets tam zel pod prysznic mini balsamik i woda 50ml :) uwielbiam!
o takie cos : Review : le coffret Couvent des Minimes à la fleur d'oranger - Chocolate & Vanilla

za to ciuchow w tym roku na wyprzedazach - zero !!! az sama nie wierze, ale mam postanowione. licze na szybka zmiane rozmiaru ;)
a nie jest powiedziane ze za 9-12 m cy wroce do poprzedniego wiec narazie w ciuchy nie inwestuje :)
wiec mnie tu nie kuscie butami emu, za chwile strojami, klapkami i innymi !!!!!!!

reklama
kupilam zeby miec kazdy kolor jak bedzie trzeba...ja maluje sie praktycznie na coedzien...mam jedna palete juz drugi rok...ale juz teraz sie koncza ...a ze wpadly mi w oczy kolory...no coz bywa :-D paznokcie moglabym malowac codziennie... :-) A ty jak masz wyrzucac to z kolezanka sie podziel bo u mnie w dobrych rekach beda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry