reklama

Zakupowe szaleństwo

u mnie ciag dalszy zakupow ale tym razem wiecej dla chrzesniakow:)

mlody dostal sweter i 4 koszulki na dlugi rekaw, 3 takie do zdarcia, jedna lepsza :)
za to kuzyni moi a poldusia wujkowie hehe ktorzy maja 2 latka :) dostali ciuchowe prezenty na caly przyszly rok
wykorzystalam wyprzedaze i kupilam im po swetrze, po bluzie z kapturem, po 3 kosuzlki na dlugi rekaw i po komplecie 3 czesciowym
a przeczny takie, ze za te ich ubrania zaplacilam tyle co za 2 komplety, czyli bluzy, swetry i koszulki dla blizniakow gratis!!! :)
jetsem bardzo zadowlona ze swojej pomyslowosci ;))))))))))))))))))))))))))

reklama
Pati dokładnie to samo pomyslałam:) u góry zwisa na dole opina????
no u nas też zakupy w pełni - ale wiecie - meble, sprzęt agd, farby, tapety itp itd...

A ja wreszcie znalazłam kozaki- jako że stare już do wyrzucenia :-D kiedy ja się nauczę nie łazić po sklepach jak naprawdę czegoś nie potrzebuję- i tak nic nie znajdę :-D od początku grudnia sie rozglądałam za kozakami i nic pasującego do kryteriów- możliwie niski obcas, ładne, nadające się i do spódnicy i do spodni, i nie kosztujące majątku- nie znalazłam. A teraz drugi sklep, i wyszłam z butami :-)

pisze na predce :
u mnie doszly koszulki na dlugi rekaw dla mlodego( znowuuuuuu hehehe- mam manie! ale to jest naparwde praktyczne!) a te sa na dodatek jak nie zimowki : z bardzo cienkiej bawelny!+ bielizniane p*******y
no i sobie kupilam legginsy z bawelny BIO siwo-bezowe, ale takie domowe, nie na wyjscie
no i kupilam o rozmiar wieksze niz nosze, zeby mi za chwile ciasno nie bylo :)
z postanowieniem jeansowym trzymam sie twardo : zero spodni i innych

aha no i kupilam spodenki w kolorze taupe na 6 mc-y takie ciut cieplejsze
no i rampersa takiego stylizowanego na starodawny 'wloczkowy' na 3 m-ce ... :zawstydzona/y:
hyhy
a maz z CH przywiozl mi nowego swatcha -bransolete
taki rozowy jak paris hilton :szok:

rusia - ale ty masz energie do imprez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobralyscie sie z pati :)

reklama
pati produkcja miala ruszyc w grduniu ale przez zatoki mialam 2 silne antybiotyki i "dobre dni" przepadly ;)
no wiec start= styczen 2011 :) 3mac kciukasy :))))
a wy sie decydujecie czy sie wahasz wciaz?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry