reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
dziewczyny widze ze nie tylko ja stracilam zaufanie do caritasow i czerwonych krzyzy i innych... ................. rece opadaja jak sie slyszy o wyprzedazach i wywozkach do lumpeksow europy wschodniej! porazka ...

pokrecilo mi w glowie juz od tych kosmetykow na sucha skore, tyle tego! dzieki bede szukac i probowac bo u nas zmian nie widac po tej adermie, ale dam sobie ejszcze czas, dopiero kilka dni...
rusia : tego doublephase czy jakos tak : to pierwsze slysze na uszy :) za to oilatu juz slyszalam nie raz ze dobre ale myslalam ze to do noworodkow jest, nigdy sie nie zaintersowalam, myslalam ze to czesc wyprawki! :)
no nic bede szukac do skutku...

a ja kupilam 2 pary butow, jedne jesienne bardziej, wiosenne moze : czerane z zamszu, a drugie wiosenne baleriny :)
no i wode toaletowa occitane de provence miod i cytryna :) mam tez peeling, balsam i krem do rak, teraz bede pachniec " w komplecie"

pati : jaki zegarek bialy zamowilas???? ominelam temat!

fusik : niestety makijaze juz sie wyczerpaly, na rzecz kuzynek i pewnej pani z berlina :)

mala zmiana zakupowego tematu : psychicznie zaczynam sie przygotowaywac do pobytu u tesciowej ://////////////////////
dopiero we wtorek a ja od wczoraj juz mam wrzoda na zoladku...

no ja zakupy ostatnio duże- ale to nie ten wątek ;) ale jednym muszę się pochwaliś - dźinsy czarne rurki i to w rozmiarze 28 - ostatnio takie chyba w liceum miałam hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry