reklama

Zakupowe szaleństwo

Wow Baska -ile schudlas??? widze takie urzadzanie to lepsze niz sporty :-)
Ja przybralam 30 dag :-D ale wczoraj troche rafaello pojadlam...

Ntalia zegarek z katalogu zamawialam ;))) bo nie moglam na bialy nigdzie natrafic a przypadkiem w katalogu u babci widzialam do ktorej tu jezdze ;))))

reklama
pati aaaaa :)ok. ja mojego tez na necie nie moge znalezc, tego rozowego swatcha, wszedzie w sklepeach widze ta nowa serie a na internecie NIC :no:
nie ma to jak profesjonalizm ... ehhhh

baska : gratulacje, wow :)))))))))

ja dzis pakowanie... i rozwijajacy sie wrzod watroby :)

dzieki dziewczyny ale jak tak sie zaczęłyście zachwycać to sprawdziłam na necie jakie wymiary mają dźiny 28 i te to takich raczej nie mają...albo rozmiar mają zaniżony albo sa bardzo rozciągliwe hihi bo ja 66 w pasie to na pewno nie mam!!! no ale schudłam to fakt -waże 63- dla niektórych z was pewnie dużo, dla mnie dość mało...to jest dla mnie rozmiar 38 z tym ze z tendencją raczej do 40 niż do 36:)

baska : uwielbiam twoje " 38 z tendencja raczej do 40 niz do 36 " hahahahha :-):-):-)

u mnie ostatnie zakupy przed wyjazdem, zero wspolnego z wyjazdem ale pal szesc ;)
mlody dostal bajke na cd "ksiega dzungli" wiec wieczorem mialam spokoj bo sluchal jej ogladajac ksiazeczke jakies 5-6 razy w kolko :)
a ja sobie kupilam 3 pary spodno 'domowych", nie dresy tylko takie cienkie szersze leginsy, + cos jak alladycny troche tylko dlugie + polarkowe cieple takie jak dol pizamki :)
a mezus dostal jednak prezent od patrona swirow, co prawda na szybko o 18h30 ale jest :) kosemtyki vichy i czekoladki fouchon :) a co niech brzuchol rosnie ;) no ni znalazlam forme do ciasta w ksztalcie serducha - zrobilam na szybko ciasto jogurtowe :) wyglada pieknie! tylko na razie chetnych na nie brak hahahahha
aha io mlody jeszcze dostal puzzle z drewna, bedzie mial do pociagiu, moze mu zajmie choc godzine...

Ostatnia edycja:
ha właśnie wciągam paczkę naczosów - coby już poniżej 63 nie zejść ;) no bo po co hihi....i tak ze spodniami problem bo wszystkie stare z tyłka lecą a na wymianę calej garderoby się nie piszę...
a jaki ten zegarek? bo ja jakiś czas temu sprawiłam sobie i bardzo lubię taki zegarek JELLY LUSTRO silikonowy GRATIS ION WATCH ! (1386919987) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
"wypasiony" co? hihi a najlepiej Karol coś tam podsłuchał jak mówiłam do Pawła że mogę sobie usta malować i potem bierze zegarek i mi nim jeździ po ustach i sobie - ale bekę z niego miałam...

Baska widza mi sie te plastiki :) ostatanio plastiki w modzie- mam chec sprawic sobie jakiiegos fajnego elektronika :-)
a mojemu musze fote chyba strerzlic....bo na naecie nie ma narazie...chyba jakas nowosc czy cus :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry