reklama

Zakupowe szaleństwo

Rusia - ja jako bankowiec z pierwszego frontu błagam o litość :-) swoją droga szkoda że do mnie ludziska tak nie dzwonią - chyba się mnie boją :-) ale jakbyś Rusia chciała przećwiczyć mocne telefoniczne uderzenie dzwoń :-) wezmę to na klatę :-)

reklama
ja teoretycznie tez bankowiec- po tym kierunku, praktykach i stazach...;)
u nas to ja jhestem furiatem ...wszystko na ostrzu noza..A to zawsze polubownie stara sie zalatwic, no chyba, ze go wczesniej tak solidnie przygotuje:D bo przypomnialy mi sie dwie syt, kiedy ryknal...jedna w polskiej przychodni- bylam bardzo chora, z goraczka A pojechal mnie zarejestrowac, ...
no coz oby doszla ta karta jutro, bo lekkie przegiecie 2,5 tyg czekac na karte? szok!!! gdzie w umowie jest od 3-5 dni!

u nas postanowione zostawiamy malego w kwietniu na tydzien z dziadkami i jediemy w gory
nigdzie daleko, i bez samolotu, tak zeby sie nie bac z ego osierocimy bo bedzie katastrofa
wynajmiemy auto i bedziemy sie przemieszczac od tesciow w rozne regiony na poludniu
bylismy dzis w decathlonie i kupilismy buty specjalne, polary, plecak itp
a mlodemu sie poszczescilo :dostal hulajnoge i kask i z wrazenia nawet zgodizl sie go nosic i nie chcial wrecz go zdjac prze zpol dnia, spocil sie w nim jak szczur...
ze slych nowin to ze na parkingu F. sie zagapil i huknal w mur mocno... pojdzie sporo kasy na naprawe a po poludniu synus popsul mi laptopoa... nie odpala... teraz pisze z mezowego ale w tygodniu bede odcieta od swiata bo na netbooku nie moge zalaczyc netu!!!
szlag mnie trafia
a najbardziej to mi smutno, bo na kompie byly zdjecia poldusia oraz nawjazniejsze : filmy od urodzenia do dzis!!! zdjecia wywolane, oprocz tych z 5 ostatnich m-cy, ale moge je zdobyc ( czeeesc tylko oczywiscie) od mamy dziadkow szwagierki
ale filmy????????????????????????????????????????? nie nagrane byly (tylko chyba 5 m-cy zycia, czlowiek ciagle odwlekal, opisywal, robil dossier a nie nagrywal...) i szok
w srode przyjezdza kumpel informatyk uzdrawiac kompa
jak tego nie odzyskam to sie napawde zalamie... tyle pamiatek... ja nawet bilety zachowuje z wyjsc, liscie z kazdej jesieni poldusia, rysunki no wszystko!!!a tu filmy maja przepasc z pierwsyzmi krokami, slowami itp???
dobra spadam, bo zalapalam mega dola :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Josephine, trzymam kciuki, żeby jednak udało się odzyskać wszystko!

Ja wczoraj w ramach prezentu urodzinowego miałam sobie coś kupić- pojechałam do arkadii, nałaziłam się jak dzika, chciałam sobie kupić płaszcz na wiosnę ale jakoś nic do mnie nie przemówiło, kupiłam buty bo przecież bez niczego wrócić nie mogłam :-D wróciłam o 20.30 tak zmęczona, że jak poszłam położyć Martusię spać, to zasnęłam martwym bykiem.

Josephine - idż do informatyka jest sporo programów do odzyskiwania danych ...swoją droga ja przynajmniej 1 w miesiącu robię kopię zapasowa zdjęć z kompa na dysku zewnętrznym a jeszcze przerzucam zdjęcia do laptopa więc jakby co sa 3 egzemplarze...kiedyś też mi wcieło zdjęcia bo padł mi system i teraz już jestem mądrzejsza :-) !!!

Dziś za to zakupy udane :-) kupiłam płaszcz taki bardziej elegancki do pracy i kurtkę do jeansów na co dzień na wiosnę, i buty takie mniej oficjalne, bo wczorajsze to sztywniackie do pracy :-) dla Martusi kapcie z hello kitty :-D no ale obiecała że będzie grzecznie chodzić do przedszkola, bo ostatnio codziennie rano jest miałczenie, a to kapcie do przedszkola, i takie dziwaczne klapki z zasłoniętym przodem i paskiem co można do tyłu albo do przodu z jakiegoś plastikowo-gumowego czegoś, i małż sobie przy okazji też buty znalazł.

kasia : wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

pati : co to jest skrzyka cudow, jakis dodatkowy dysk zewnetrzny ??? dziewczyny mozecie mi cos poradzic gdzie oprocz plyt cd i cd rom mozna przechowywac dane ??? cos pojemnego?
dodam ze nie mamy kompa stacjonarnego tylko laptop
ale tak jak mowi fusik - pora byc bardziej przewidujacym i jakos zabezpieczyc pamiatki ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry