reklama

Zakupowe szaleństwo

Natalia- obkup sie w rajstopy dla malego przy okazji ;)))

Ja kupilam sobie sweterek-ponczo i taka ala kamizelke z welny-cos w styl bolerka tez bym powiedziala-no taki artystyczny nielad :-D kilka ksiazek ,balsamy i moje ulubione kremy Ziaja :-D i caly zestaw roznych herbat z herbaciarni :)

reklama
Sylwia, z wieltbilda Miki dostał ostatnio taką książkę album o pociągach - ale jest miłość. Prawie codziennie zabiera ją do przedszkola i oglądają z kolegami i rysują pociągi:tak::-)

Ja troche sie w ciuchy obkupilam... :) jak bylamw pl.to troche ksiazek tez pokupowalam...ale na swieta bede sobie zyczyla jeszcze w prezencie ksiazki ktorych jeszcze nie mam :) a chcialabym przeczytac ;)

a ja kupilam sobie plaszcyk taki o jakim marzylam a ktorego dlugo nie omglam znalezc:-p niby nic nadwyczajnego, czarny z takim eleganckim katurem, wiazany w pasie rurkowy, i rajstopy, skarpetki, bielizne..aaa i jeansy ryrki przecierane

reklama
melduje sie po porodzie :)

nadrobilam was ale moich zakupow nie nadrobie juz chyba z ostatnich 2-3 tygodni :)

rusia : mialam jednak cc, mùialo byc zrobione 2.12 ale mnie zlapalo na drugi dzien po ostatniej wizycie tj. 26.11 :)
cudem zdazylam dojechac na porodowke ( korki, odpminowanie bomb znalezionych pozstalych po II wojnie!!!, zamknieta autostrada objazdy itp)
strazacy i karetka mnie zawiezli bo sami bysmy nie dojechali na czas
u starzakow w ciezarowce mialam 5-6cm rozwarcia, jak w 10-15min dojechalismy do szpitala to 8 !!! :)
blok juz na mnie czekal, znieczulenie i szybkie ciecie :)

Oto nasze male szczescie, Théophile :) :

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry