reklama

Zakupowe szaleństwo

Zakupy uwazam za udane...mam pasek,apaszke,t-shirt,bluzke,dzianinowy sweterek,dwa komplety bielizny i nocna koszulke :) tyle mi sie dzis rzeczy podobalo ze szok...Ale po godzinie mialam dosyc! wszystko prawie kupilam bez przymierzania :-D Jeansy fajne znalazlam-ale jak sie usiadlam dwa posladki na wierzchu!!:szok::-D:-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D extra Pati . ja swoje nowe- wczoraj fastrygowalam, bo na dole wydawaly mi sie o cm za szerokie...i podrzucilam kumpeli do szycia na maszynie(Adama mecze by mi kipil maszyne:-):-):-) ale wcia uwaza, ze to moj chory wymysl i nie bede uzywala:baffled::happy::-D

Sylwia, co tam lakiery - Ty jestem mistrzem jeśli chodzi o ilość posiadanych jeansów tudzież butów:-D
Pati, super zakupy! I masz racje, tyle pięknych kolorów lakierów:tak:

No to gon Syla z lakierami :-D ja mam kilka na oku;) musisz jeszcze z 30 kupic :-D
Syla a gdzie najczesciej wyhaczasz jeansy? bo na moja kragla dupe ciezko cos znalezc ...ja wogole mam tak ,ze jak mega mi sie podobaja to nichu-chuuu nie leza...tzn.zjezdzaja na poldupkach ;-)

Ja nie lubię malować paznokci. Nawet jak chodziłam do pracy to jakoś tak mi nie pasowało. Chociaż czasem mam ochotę zaszaleć, jeśli to tak można nazwać :). Póki co marzy mi się fryzjer, pewnie dlatego, że uwięźliśmy w tym mieszkaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry