reklama

Zakupowe szaleństwo

Agatatje - po prostu - piękny!! z Twojego małego meżczyzny będzie maly niedźwiadek:)- tylko tulic i chrupac;)

co do spodni zamówiłam sobie dresik welurkowy brazowy- zamówiłam ponieważ - na długość żadne! na mnie nie były dobre- czyli- wszytkie ZA KRÓTKIE!!!!!!!!!!!..- to mój odwieczny problem:(..szyją mi na długosc 116 cm - po zew krawedzi ech..i beda w sobotę- OBY BYŁY!!! inaczej 3/4 7/8 ..bądx jakieś odpruwanie mankietów znowu:/

reklama
My w sobote jesteśmy na weselu i kupilismy dziś spodnie dla mnie, takie stosowne na taka okazję - troche szkoda sianka, ale cóż... żakiecik sprzed ciąży pasuje wiec generalnie jestem na sobote ubrana. do tego przy okazji nabyłam biustonosz do karmienia  w czarnym kolorze i w sobote zamierzam go włożyć!

W każdym razie jestem troche przygnębiona moimi rozmiarami - te spodnie wydaja mi sie ogormne... ale jak założe to nie jest tak źle ;D

Dzis kupiliśmy: podrzewacz do butelek, taki "termosik", żeby trzymał ciepło butelki, paklanki, proszek do białego Jelp i płatki mydlane :-)
Lubię patrzeć, jak ubywa mi z zaplanowanej listy zakupów :-)

Rusalko to masz zupelnie odwrotny problem od mojego hehe bo na mnie przewaznie spodnie sa za dlugie i jak sa jakos rozszerzane na dole, to po skroceniu kroj sie troche niestety zmienia.
Aska to masz podobna komode do mojej :D tylko ja jestem zdania ze za malo szaf u nas w domu. Mamy dwie wnekowe, z czego jedna totalnie zagracona, a poza tym mala szafke z moimi ciuchami, ktora peka w szwach wiec chyba jakies meble jeszcze do nas zawitaja.
Caloczekamy na dokumentacje zdjeciowa ;D

calo ciuszki przez net zamówiłaś?
Ja tez czekam na spioszki i kaftaniki jutro powinny dojść a jak nie ... to ja pokaże temu listonoszowi chyba pieska spuszcze. A tak wogóle dziewczyny liczyliscie mnie wiecej ile wydacie na wyprawkę? Albo na same ciuszki ile wam poszło?

Wyprawke taka dla niemowlaka juz mam - jakies 20 spiochow,20 kaftanikow, 15 bodziakow z dlugim i krotki i jakies 6 pajacy.
A teraz mam super zabawe z zaopatrywaniem mojej Oliwki z ciuszki na przyszlosc. Obok nas otwarli sklep z odzieza uzywana zachodnia i ja poluje na ciuszki z H&M i innych znanych marek a jest ich bardzooooooo duzo ;D
Wczoraj np.kupilam tez mojemu bratankowi kurteczke Adidasa na jesien nowiutenka :D

Ta mala komoda kosztowala mnie tylko 200zl , lozeczko 100 zl, materacyk 50, z wiekszych rzeczy to jeszcze kupilam fotelik do samochodu Hauck ok 220 zl + zaraz po porodzie kupuje wozek ok 1300zl ( moze mniej ) , laktator to tez nie byle wydatek (Avent) 120zl ...bedzie tego wszystkiego kilka tysiecy na 100%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry