reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja zakupilam sobie sweter i czarne oficerki a Wojtkowi kurtkę 2 pary dresow jeansy 5 koszulek na długi rękaw 3 na krótki bluzę z kapturem biała koszule oraz rękawiczki i czapkę no i jeszcze majty a zapomnialam o skarpetkach.

reklama
Syla pokaznie :D

Ja dzis tez jade kupic mlodej kilka par spodni bo mi dziecko wyroslo albo dobilo na kolanach... a trzeba uwazac bo reumatyzm sie wkradnie :-D No i podkoszulek troche potrzeba...moze jakis fajny szal i czapke znajdziemy...i jak cos sobie znajde to tez bedzie fajnie :d Takze basen dzis odpada.... i juz sie zaczyna :-D

to mamy trzy pary spodni dla mlodej...sobie buty,swetr taki dlugi -mozna jako sukienka nosic ...siwy z czarna trupia czacha ;-) i bluzka...o i tusz do rzes :-) Jutro smigamy dalej na zakupy...

szalejecie:-D
ja juz dzieci mam obkupione na ten sezon...Ja zamierzalam sobie kupic torebke, ale dostalam idelana jaka chcialam od sis i jej przyjaciolki. tj. opisalam jej w smsie - juz iwem co chce hmm torebke taka z dlugim paskiem by mozna byla ja nosic na krzyz prostokatna a`la studencka, :-p do pracy w kolorach braz, zolty, szary..takch jesiennych/cieplych tonacjach..by pasowala mi do nowych kozakow:confused2:..i wiecie co...skumala i dostalam idealna jaka sobie wymyslilam! musze sie obcykac, bo buty, nowy plasz i torebka to cos coostatnio kupilam, dostalam i cieszy dluzej niz 5 min od wyjsca ze sklepu:-D

Ja troche torebek mam... Ale pewnie w Polsce sobie kupie jakas... teraz jak nam centrum handlowe otworzyli i w dodatku jeszcze takie sklepy ktorych nie ma tez w De. to ja jak w raju :-D

Rusia Ty nam tu fot nie obiecuj tylko dawaj... mialy byc pizamy bajery ,a do dzis echo :-D

a tak wogole to wiecie tak mi sie cyc puscil ,ze mi sie z wszystkich stanikow wylewa :-D Juz Adam mi mowi,ze powoli za duze :-D Kiedys byly w reke ,a dzis to juz w dwie :-D Juz mam C staniki ...ale widze ze jak tak dalej pojdzie to ja D bede musiala kupowac :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry